Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ilie Dumitrescu minte la televizor: Am primit mesaj ca Van Persie nu joaca

Online Sport Online Sport,
Ilie Dumitrescu minte la televizor: Am primit mesaj ca Van Persie nu joaca

Ilie Dumitrescu a declarat marti seara ca Olanda nu va da totul cu Turcia si ca stie ca Van Persie nu joaca pentru ca el a primit un mesaj. La nici 90 de minute distanta, Van Persie era anuntat titular cu Olanda. continuă pe Online Sport

Ilie Dumitrescu: Am primit mesaj ca Van Persie nu joaca

Ilie Dumitrescu a declarat marti seara ca Olanda nu va da totul cu Turcia si ca stie ca Van Persie nu joaca. Practic, pe teren vor fi ambii turci ai Olandei.

Turcii continua sa sustina ca Van Persie nu va juca

Presa turca de marti este consecventa ideii lansate luni, dar nesustinuta de jurnalistii olandezi, legata de netitularizarea lui Van Persie. Marti, turcii vin cu un nou argument in favoarea lipsei omului in care Romania isi pune sperantele de gol.

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf.

Primul 11 al Olandei cu Turcia: Van Persie titular

Louis van Gaal a anuntat marti seara primul 11 al Olandei cu Turcia. El aliniaza o echipa in care se regasesc vedetele portocalei mecanice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )