Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ilie Lazar, cel mai tanar semnatar al Actului Unirii, va fi reinhumat la Cimitirul Bellu. Destinul unionistului arestat dupa inscenarea de la Tamadau

Adevărul Adevărul,
Ilie Lazar, cel mai tanar semnatar al Actului Unirii, va fi reinhumat la Cimitirul Bellu. Destinul unionistului arestat dupa inscenarea de la Tamadau

Miercuri, 4 decembrie 2019, la ora 12,00, la cimitirul Bellu Catolic va avea loc ceremonia de reinhumare a osemintelor lui Ilie Lazar, cel mai tanar semnatar al Actului Unirii de la 1918. continuă pe Adevărul

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Stirile ProTV: Cel mai tanar antreprenor din Romania, la doar 22 de ani. Vrea sa curete societatea de rau-platnici

E antreprenor inca de la 16 ani si nu e copil de bani gata. Edi Burghelia s-a apucat sa faca curierat in Constanta dupa ce mama lui a castigat o bicicleta la un concurs radio.

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de.

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

Cometa Borisov, venita din afara Sistemului Solar, se va afla cel mai aproape de Terra pe 28 decembrie

Cometa 2IBorisov, al doilea obiect din afara Sistemului nostru Solar detectat vreodata de cercetatori, se va afla cel mai aproape de Terra pe 28 decembrie, iar evenimentul este asteptat cu sufletul la gura de astronomi, care pot astfel sa afle mai multe informatii despre corpurile interstelare.

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 31.000 de gospodarii

Cand vine vorba de perioada sarbatorilor de Craciun, care sunt obiceiurile consumatorilor? Locuitorii caror tari cheltuie cel mai mult? Ce tara cumpara cele mai multe haine si cine e dispus sa cheltuie mai mult de 100 EURO pentru o noapte de cazare la hotel? Cine foloseste serviciile bancare mobile si care sunt rezolutiile pentru Anul 2019?.

Birchall: Ghiciti cine ma ataca de data asta! Nimeni altul decat Radu Mazare, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania

Ana Birchall a scris miercuri, pe Facebook, ca este atacata de Radu Mazare pentru ca l-a adus in timp record in Romania. Fostul ministru al Justitiei il ironizeaza pe Mazare, despre care spune ca a fost cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania, adaugand ca poate era mai bine sa-l mai fi lasat la plaja, sa-si exercite talentele de salvamar.

Irina Rimes a suferit nespus din dragoste. Ce spune despre cel mai mare regret al sau

Irina Rimes este unul din artistii momentului, dar ca noi toti, a avut parte de dramele adolescentei si nu numai. Marea ei sufeinta fiind cea din dragoste. Irina Rimes a suferit nespus din dragoste. Daca pe plan profesional se bucura de un imens succes, avand hituri pe piata muzicala, pe plan personal lucrurile nu stau .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )