Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ilie Nastase il apara pe Djokovic dupa incidentul de la US Open

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase il apara pe Djokovic dupa incidentul de la US Open

Fostul mare tenismen Ilie Nastase considera descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open ca fiind nejustificata si exagerata. continuă pe Online Sport

Cat a fost de fapt amenda pe care a primit-o Novak Djokovic dupa descalificarea de la US Open 2020. Americanii au bagat si sporuri si s-a ajuns la o suma colosala!

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020 dupa ce a lovit o arbitra de linie in primul set al partidei cu Pablo Carreno Busta. Gestul nesportiv al sarbului a fost taxat fara mila de oficialii USTA, care au aplicat cu strictete regulamentul. Djokovic a fost trimis acasa dupa incidentul de duminica seara .

Ilie Nastase sare in apararea lui Novak Djokovic: El e un baiat foarte linistit

Cunoscut drept unul dintre baietii rai ai circuitului in perioada sa de activitate, Ilie Nastase a comentat incidentul in care a fost implicat Novak Djokovic. Fostul lider al ierarhiei ATP este de parere ca sarbul nu ar fi trebuit descalificat de la US Open, iar in sprijinul afirmatiilor sale o aduce pe Serena Williams - a fost iertata de mai multe ori pentru diverse acte de indisciplina.

Nastase e revoltat dupa descalificarea lui Djokovic. Atac nou la Serena Williams, cu aceasta ocazie: Sa opreasca turneul!

Primul numar unu mondial din istoria ATP, Ilie Nastase, este revoltat dupa descalificarea lui Novak Djokovic. Ilie Nastase este de parere ca decizia luata impotriva sarbului a fost mult prea dura. Ilie Nastase, revoltat de descalificarea lui Novak Djokovic. A facut un nou atac la adresa Serenei Williams: Sa opreasca turneul! in timpul meciului contra .

Ce se va intampla cu Novak Djokovic dupa incidentul de la US Open

Fara sa fi cunoscut gustul infrangerii in 2020, Novak Djokovic a parasit US Open-ul in optimi din cauza unui gest necugetat: a lovit cu mingea, neintentionat e adevarat, o arbitra de linie, iar supervizorul turneului l-a descalificat. Organizatorii de la Flushing Meadows au anuntat ce se va intampla acum cu liderul ierarhiei ATP.

Ce spune un expert despre descalificarea lui Djokovic de la US Open. Si o poveste cu Ilie Nastase din 1975

Felicitari arbitrului Soeren Friemel de la US Open. Novak Djokovic, jucatorul nr. 1 din lume, l-a pus pe Friemel in fata unei decizii dificile dupa ce a aruncat o minge si a lovit neintentionat o arbitra de linie, dar oficialul a aplicat corect ce spune regulamentul, fara teama sau vreun favor. La Roma, in 1975, eu n-am facut-o. Sa va explic de ce.

EXCLUSIV Ilie Nastase despre cazul Djokovici: Ce? Pe mine m-a aparat cineva?

Fostul lider mondial, aflat in Turcia, a oferit un prim comentariu despre incidentul care a facut inconjurul lumii, duminica seara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )