Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase merge la Roland Garros: Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase merge la Roland Garros: Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!

Ilie Nastase merge la Roland Garros. Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!, anunta fostul mare tenismen. Ilie Nastase va fi prezent la Paris, pe perioada. continuă pe Antena3

Ilie Nastase sfideaza: merge la Roland Garros: Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!

Ilie Nastase merge la Roland Garros. Ca spectator pot sa ma duc, daca domnul Tiriac imi da un bilet!, anunta fostul mare tenismen. Ilie Nastase va fi prezent la Paris, pe perioada.

Ilie Nastase: Nu stiu de ce sunt suspendat la Roland Garros. Ca spectator pot sa merg, daca domnul Tiriac imi da un bilet

Fostul tenismen Ilie Nastase, care a fost suspendat de ITF, dupa declaratiile privind copilul nenascut al Serenei Williams, ca va asista la editia din acest an a turneului Roland Garros, daca prietenul sau Ion Tiriac ii va oferi un bilet.

Ilie Nastase SFIDEAZA decizia oficialilor de la Roland Garros! Va fi spectator: Daca Ion Tiriac imi da un bilet, nu stiu de ce nu ar fi valabil

Ilie Nastase sfideaza decizia oficialilor de la Roland Garros. Fostul mare tenismen a declarat, luni, ca va participa ca spectator la marele eveniment in cazul in care va primi un bilet din partea lui Ion T.

Interzis la Roland Garros, Ilie Nastase spune ca va merge ca spectator: Daca Ion Tiriac imi da un bilet, nu stiu de ce nu ar fi valabil

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, luni, ca va merge ca spectator la Roland Garros daca va primi un bilet din partea lui Ion Tiriac si a precizat ca sunt oameni din lumea tenisului care sunt alaturi de el dupa scandalul de la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie.

Ilie Nastase isi forteaza norocul la Roland Garros

Ilie Nastase isi forteaza norocul la Roland Garros .

Ilie Nastase o vede favorita pe Simona Halep la Roland Garros

Dupa turneul castigat la Madrid si finala disputata la Roma, majoritatea oamenilor din tenis o vad pe Simona Halep drept principala favorita la castigarea Roland Garros, inclusiv marele Ilie Nastase.

Copil, principal favorit in calificarile de la Roland Garros

Luni dimineata au debutat la Paris calificarile pentru Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru sunt adversare in primul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarele romane de tenis Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru vor fi adversare, marti, in runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului.

Ana Bogdan si Alexandra Dulgheru, adversare in primul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan, locul 106 WTA, si Alexandra Dulgheru, numarul 511 mondial, vor fi adversare in primul tur al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Roland Garros: Marius Copil, in turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 93 ATP, s-a calificat, luni, in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )