Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ilie Nastase s-a internat in spital si va fi operat de hernie

B1 B1,
Ilie Nastase s-a internat in spital si va fi operat de hernie

Ilie Nastase s-a internat intr-un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat de hernie, o interventie chirurgicala care se face laparoscopic, scrie ziarul Ring. Nu este nimic grav, m-am internat astazi. continuă pe B1

Ilie Nastase a fost operat astazi. Care este starea de sanatate a marelui campion

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost internat, marti, intr-un spital privat din Capitala. Ulterior, fostul jucator de tenis a fost supus interventiei chirurgicale.

Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a fost operat, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, pentru o hernie inghinala.

Ilie Nastase se opereaza in Bucuresti

Ilie Nastase, cel mai important jucator de tenis din istoria Romaniei, s-a internat intr-un spital din Bucuresti, unde va suferi o interventie chirurgicala.

Ilie Nastase, supus unei interventii chirurgicale

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost supus unei interventii chirurgicale, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, informeaza surse medicale citate de Mediafax. Starea lui este foarte buna. Era o.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare la adresa lui Ilie Nastase

Simona Halep si Ilie Nastase nu sunt in cele mai bune relatii, dupa ce fostul mare tenismen a acuzat-o ca n-a vrut sa joace la Fed Cup, contra Canadei, pentru a merge la Stuttgart, la un turneu platit regeste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )