Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Sarbu ii recomanda lui Victor Ponta sa lupte pentru sefia PSD: Nici un alt coleg nu s-a ridicat inca la nivelul lui

B1 B1,
Ilie Sarbu ii recomanda lui Victor Ponta sa lupte pentru sefia PSD: Nici un alt coleg nu s-a ridicat inca la nivelul lui

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a sustinut, in cadrul unui interviu pentru RFI, ca nu exista un alt nume care sa-l inlocuiasca pe Victor Ponta la conducerea PSD si ca ii recomanda acestuia sa lupte. continuă pe B1

Punctul de intalnire: Ce il recomanda pe Victor Ponta sa ramana in fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica la Punctul de intalnire, ca cei trei ani de guvernare, dintre care doi sub formula USL, il recomanda pentru a ramane in fruntea Guvernului,.

Victor Ponta: Cred ca pentru 2015 si 2016, programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in.

Ce ii recomanda Ilie Sarbu premierului Victor Ponta

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a declarat intr-un interviu pentru RFI, ca nu exista un alta persoana capabila sa il inlocuiasca pe Victor Ponta la conducerea partidului si ca ii recomanda acestuia sa lupte pentru sefia partidului. Raspunzand unei intrebari despre viitorul lui Victor Ponta in PSD, Ilie Sarbu a spus ca e prea tanar ca sa-si faca probleme de genul asta. La anii lui, daca i-as avea eu. Sa lupte! Pai, daca el la 40 si ceva de ani nu lupta, atunci ce sa facem noi, cei care suntem generatia a doua cum s-ar spune .

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea in noul PSD: Am incredere in Victor Ponta si Victor Ponta are incredere in mine!

Noua formatiune pregatita de Mircea Geoana si Marian Vanghelie continua sa faca valva, atat in randul PSD-istilor, cat si in mediul online. Dat ca sigur in noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus ca va ramane alaturi de Victor Ponta.

Valeriu Zgonea: Victor Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez pentru o functie cat e Ponta presedinte

Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze de la sefia PSD, intrucat a facut o figura frumoasa la prezidentiale, el aratand ca nu e dispus sa candideze la o functie in partid cat timp Ponta e presedinte.

Victor Ponta anunta posibilitatea redeschiderii dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut Ministerului Justitiei si Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului fostul AVAS) sa studieze decizia procurorilor anticoruptie de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, si ca exista posibilitatea ca aceasta decizie sa fie atacata de catre Guvern.

Victor Ponta, despre Legea insolventei personale: Dorim un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare. Insa legea trebuie sa se dovedeasca posibil de aplicat

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD doreste ca Parlamentul sa instituie, prin lege, un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare si a stabilit, in cadrul sedintei Bioului Permanent National, ca deputatii sai sa urmeze aceasta directie in ceea ce priveste Legea insolventei personale, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.

inceput de saptamana aglomerat pentru PSD. Anuntul facut de Victor Ponta pentru viitorul partidului

Biroul Permanent National al PSD se reuneste, astazi, pentru a se stabili calendarul evenimentelor politice ale partidului in perioada urmatoare. Premierul Victor Ponta a anuntat ca in ultimele doua zile din.

Sinteza zilei: Traian Basescu i-a facut plangere lui Victor Ponta pentru ca nu i-a oferit vilele solicitate de la Snagov. Vezi cele SAPTE IMOBILE

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, documentul prin care fostul presedinte Traian Basescu ii reproseaza premierului Victor Ponta ca toate imobilele de protocol ale.

Victor Ponta: Nu cred ca Iohannis a dat un impuls opozitiei pentru a forma o noua majoritate. Acum avem un presedinte mediator (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminica seara, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv, despre consultarile cu presedintele Klaus Iohannis care vor avea loc saptamana viitoare, unde social-democratii vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )