Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta anunta posibilitatea redeschiderii dosarului Flota

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta anunta posibilitatea redeschiderii dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut Ministerului Justitiei si Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului fostul AVAS) sa studieze decizia procurorilor anticoruptie de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, si ca exista posibilitatea ca aceasta decizie sa fie atacata de catre Guvern. continuă pe Adevărul

Victor Ponta a cerut Ministerului Justitiei si AVAS sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca a cerut Ministerului Justitiei si AVAS sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, si ca exista posibilitatea ca aceasta decizie sa fie atacata de Guvern. El a aratat astfel ca exista posibilitatea legala de redeschidere a acestui dosar.

Ponta anunta ca Guvernul ar putea ataca decizia de clasare a dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul ar putea decizia de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, informeaza Mediafax.

Ponta cere Ministerului Justitiei sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut Ministerului Justitiei si AVAS sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals.

Ponta anunta o posibila reducere a TVA

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi, la Iasi, ca este posibila reducerea generala a TVA cu cel mult trei puncte procentuale sau scaderea TVA la categorii de produse, in special cele alimentare.

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea in noul PSD: Am incredere in Victor Ponta si Victor Ponta are incredere in mine!

Noua formatiune pregatita de Mircea Geoana si Marian Vanghelie continua sa faca valva, atat in randul PSD-istilor, cat si in mediul online. Dat ca sigur in noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus ca va ramane alaturi de Victor Ponta.

Valeriu Zgonea: Victor Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez pentru o functie cat e Ponta presedinte

Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze de la sefia PSD, intrucat a facut o figura frumoasa la prezidentiale, el aratand ca nu e dispus sa candideze la o functie in partid cat timp Ponta e presedinte.

Ce ii recomanda Ilie Sarbu premierului Victor Ponta

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a declarat intr-un interviu pentru RFI, ca nu exista un alta persoana capabila sa il inlocuiasca pe Victor Ponta la conducerea partidului si ca ii recomanda acestuia sa lupte pentru sefia partidului. Raspunzand unei intrebari despre viitorul lui Victor Ponta in PSD, Ilie Sarbu a spus ca e prea tanar ca sa-si faca probleme de genul asta. La anii lui, daca i-as avea eu. Sa lupte! Pai, daca el la 40 si ceva de ani nu lupta, atunci ce sa facem noi, cei care suntem generatia a doua cum s-ar spune .

Victor Ponta, despre Legea insolventei personale: Dorim un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare. Insa legea trebuie sa se dovedeasca posibil de aplicat

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD doreste ca Parlamentul sa instituie, prin lege, un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare si a stabilit, in cadrul sedintei Bioului Permanent National, ca deputatii sai sa urmeze aceasta directie in ceea ce priveste Legea insolventei personale, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )