Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

VIDEO Victor Ponta despre locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu: Nu ma ocup eu de locuinte

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, chestionat de jurnalisti in legatura cu locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu in calitate de fost sef al statului, ca Nu ma ocup eu de locuinte. Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru, spunand ca el a agreat cele doua vile din Snagov propuse, dar nu a primit raspuns, potrivit unui document obtinut de agentia Mediafax.

FOTO VIDEO Victor Ponta l-a lasat pe Marian Oprisan sa danseze Hora Unirii la Focsani cu Kogalniceanu si Cuza

Manifestarile dedicate implinirii a 156 de ani de infaptuirea Unirii Principatelor Romane s-au desfasurat pe o ploaie sacaitoare si au durat o ora.

Orban este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la un post TV, ca deputatul PNL Ludovic Orban este un bufon despre care prim-ministrul nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui Orban de cate ori se rastoarna cu masina. Afirmatiile lui Ponta vin dupa ce Orban, implicat intr-un accident rutier, a spus ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

Victor Ponta: Ludovic Orban este un bufon. De ce s-a enervat premierul

Premierul Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este un bufon si nu doreste sa comenteze acuzatiile liberalului la adresa sa.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Victor Ponta: Nu cred ca Iohannis a dat un impuls opozitiei pentru a forma o noua majoritate. Acum avem un presedinte mediator (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminica seara, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv, despre consultarile cu presedintele Klaus Iohannis care vor avea loc saptamana viitoare, unde social-democratii vor.

Victor Ponta: Noul PNL incepe sa semene din ce in ce mai tare cu vechiul PDL. Scandal si atat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, referitor la solicitarea liberalilor de a se organiza alegeri partiale in circumscriptiile unde au fost vacantate functiile publice, ca noul PNL incepe sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )