Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

Orban este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la un post TV, ca deputatul PNL Ludovic Orban este un bufon despre care prim-ministrul nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui Orban de cate ori se rastoarna cu masina. Afirmatiile lui Ponta vin dupa ce Orban, implicat intr-un accident rutier, a spus ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

Victor Ponta: Ludovic Orban este un bufon. De ce s-a enervat premierul

Premierul Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este un bufon si nu doreste sa comenteze acuzatiile liberalului la adresa sa.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Victor Ponta: in 2016 nu va fi nevoie de noi taxe si impozite. Avem ca obiectiv o scadere generala a TVA

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri din regiunea Moldovei ca in 2015 si 2016 nu va fie nevoie de noi taxe si impozite si ca unul dintre obiectivele.

Victor Ponta: Cred ca pentru 2015 si 2016, programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in.

Ponta, dupa ce Iohannis a spus ca vrea un alt guvern: Programul nostru este cea mai buna varianta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )