Libnet.ro
UNICEF

00:08

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus. continuă pe B1

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Victor Ponta, despre Legea insolventei personale: Dorim un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare. Insa legea trebuie sa se dovedeasca posibil de aplicat

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD doreste ca Parlamentul sa instituie, prin lege, un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare si a stabilit, in cadrul sedintei Bioului Permanent National, ca deputatii sai sa urmeze aceasta directie in ceea ce priveste Legea insolventei personale, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta despre locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu: Nu ma ocup eu de locuinte

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, chestionat de jurnalisti in legatura cu locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu in calitate de fost sef al statului, ca Nu ma ocup eu de locuinte. Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru, spunand ca el a agreat cele doua vile din Snagov propuse, dar nu a primit raspuns, potrivit unui document obtinut de agentia Mediafax.

Victor Ponta, despre dosarul de coruptie al lui Toni Grebla

Premierul Victor Ponta a explicat, duminica, seara, ca nu vrea sa comenteze dosarul de coruptie al judecatorului CCR, Toni Grebla.

Victor Ponta: Nu cred ca Iohannis a dat un impuls opozitiei pentru a forma o noua majoritate. Acum avem un presedinte mediator (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminica seara, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv, despre consultarile cu presedintele Klaus Iohannis care vor avea loc saptamana viitoare, unde social-democratii vor.

Victor Ponta: PSD va participa la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si va face propuneri privind numarul parlamentarilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca social-democratii vor participa saptamana viitoare la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis si ca acestia vor merge cu propunerile lor, care vizeaza inclusiv.

UNPR il avertizeaza pe Victor Ponta: Ca s-o spunem pe romaneste, nu vom sustine un Guvern care nu mai exista. Cartile sunt in mana PSD

Vasile Gherasim a precizat luni ca UNPR il va sustine in continuarea pe Victor Ponta, dar acest lucru nu se va mai intampla in ipoteza in care actualul premier va pierde sefia PSD si se va cere inlocuirea.

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea in noul PSD: Am incredere in Victor Ponta si Victor Ponta are incredere in mine!

Noua formatiune pregatita de Mircea Geoana si Marian Vanghelie continua sa faca valva, atat in randul PSD-istilor, cat si in mediul online. Dat ca sigur in noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus ca va ramane alaturi de Victor Ponta.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari participa, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care asista cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

VIDEO Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii de la Iasi/ Ponta a fost huiduit de un grup de persoane

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata dimineata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane, transmite Mediafax. Cei doi s-au prins impreuna in Hora Unirii, dupa ce au sustinut si cate o alocutiune, iar Victor Ponta a fost huiduit de un grup de persoane cand a fost invitat pe scena, potrivit ziaruldeiasi. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )