Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Victor Ponta despre locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu: Nu ma ocup eu de locuinte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta despre locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu: Nu ma ocup eu de locuinte

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, chestionat de jurnalisti in legatura cu locuinta de protocol pe care urmeaza sa o primeasca Traian Basescu in calitate de fost sef al statului, ca Nu ma ocup eu de locuinte. Fostul presedinte Traian Basescu a trimis Guvernului o plangere administrativa prealabila in care avertizeaza ca se va adresa instantei judecatoresti daca nu i se acorda o locuinta ca resedinta si un cabinet de lucru, spunand ca el a agreat cele doua vile din Snagov propuse, dar nu a primit raspuns, potrivit unui document obtinut de agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Victor Ponta, despre Legea insolventei personale: Dorim un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare. Insa legea trebuie sa se dovedeasca posibil de aplicat

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca PSD doreste ca Parlamentul sa instituie, prin lege, un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor financiare si a stabilit, in cadrul sedintei Bioului Permanent National, ca deputatii sai sa urmeze aceasta directie in ceea ce priveste Legea insolventei personale, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre consultarile cu presedintele: Vom propune un sistem electoral diferit, unul mixt sau unul proportional

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, dupa sedinta Partidului Social Democrat, care vor fi propunerile pe care reprezentantii PSDle vor face miercuri la consultarile organizate de presedintele Klaus.

Victor Ponta, despre dosarul de coruptie al lui Toni Grebla

Premierul Victor Ponta a explicat, duminica, seara, ca nu vrea sa comenteze dosarul de coruptie al judecatorului CCR, Toni Grebla.

VIDEO Victor Ponta, dupa ce Ludovic Orban a relatat ca premierul s-a oprit si i-a facut poza dupa accident: Este un bufon

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca liberalul Ludovic Orban este un bufon despre care el nu vrea sa vorbeasca si ca este problema lui de cate ori se rastoarna acesta cu masina. Reactia liderului PSD vine dupa ce Orban, care a fost implicat intr-un accident rutier, a relatat ca Ponta s-a oprit si a facut poza.

FOTO VIDEO Victor Ponta l-a lasat pe Marian Oprisan sa danseze Hora Unirii la Focsani cu Kogalniceanu si Cuza

Manifestarile dedicate implinirii a 156 de ani de infaptuirea Unirii Principatelor Romane s-au desfasurat pe o ploaie sacaitoare si au durat o ora.

Sinteza zilei: Traian Basescu i-a facut plangere lui Victor Ponta pentru ca nu i-a oferit vilele solicitate de la Snagov. Vezi cele SAPTE IMOBILE

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, documentul prin care fostul presedinte Traian Basescu ii reproseaza premierului Victor Ponta ca toate imobilele de protocol ale.

Victor Ponta: Nu cred ca Iohannis a dat un impuls opozitiei pentru a forma o noua majoritate. Acum avem un presedinte mediator (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminica seara, in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv, despre consultarile cu presedintele Klaus Iohannis care vor avea loc saptamana viitoare, unde social-democratii vor.

Ion Cristoiu: Victor Ponta e premier, are cravata, pantaloni calcati la dunga si se da european (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, luni seara, in emisiunea Ultimul cuvant difuzata de B1 TV, despre casa pe care fostul presedinte TraianBasescu ar fi trebuit sa o primeasca dupa incheierea.

Senatorul Valentin Calcan, despre plecarea in noul PSD: Am incredere in Victor Ponta si Victor Ponta are incredere in mine!

Noua formatiune pregatita de Mircea Geoana si Marian Vanghelie continua sa faca valva, atat in randul PSD-istilor, cat si in mediul online. Dat ca sigur in noua grupare PSD, senatorul Valentin Calcan a spus ca va ramane alaturi de Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )