Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta anunta ca Guvernul ar putea ataca decizia de clasare a dosarului Flota

România Liberă România Liberă,
Ponta anunta ca Guvernul ar putea ataca decizia de clasare a dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul ar putea decizia de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta a cerut Ministerului Justitiei si AVAS sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca a cerut Ministerului Justitiei si AVAS sa studieze decizia de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, si ca exista posibilitatea ca aceasta decizie sa fie atacata de Guvern. El a aratat astfel ca exista posibilitatea legala de redeschidere a acestui dosar.

Victor Ponta anunta posibilitatea redeschiderii dosarului Flota

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut Ministerului Justitiei si Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului fostul AVAS) sa studieze decizia procurorilor anticoruptie de clasare a dosarului Flota, in care fostul presedinte Traian Basescu era acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si delapidare, si ca exista posibilitatea ca aceasta decizie sa fie atacata de catre Guvern.

Victor Ponta: S-ar putea aplica o reducere generala de TVA, sau o reducere mai mare, pe categorii

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, ca Guvernul ar putea aplica o reducere generala de TVA, ca exista un masterplan aproape finalizat pentru Transporturi dar.

Ponta anunta o posibila reducere a TVA

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi, la Iasi, ca este posibila reducerea generala a TVA cu cel mult trei puncte procentuale sau scaderea TVA la categorii de produse, in special cele alimentare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )