Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ilie Serbanescu: Scaderea TVA la 20% nu se poate realiza momentan. Nu exista spatiu fiscal

Antena3 Antena3,
Ilie Serbanescu: Scaderea TVA la 20% nu se poate realiza momentan. Nu exista spatiu fiscal

Profesorul Ilie Serbanescu a comentat, intr-o interventie telefonica, masura anuntata de premierul Victor Ponta, de scadere a TVA de la 24% la 20%, incepand cu 1 ianuarie 2016. Serbanescu s-a. continuă pe Antena3

Gerea: Speram ca, pana la vara, sa reusim scaderea TVA macar cu doua puncte procentuale

Taxa pe valoarea adaugata TVA) ar putea fi redusa cu cel putin doua puncte procentuale pana in vara acestui an, iar alte taxe ar putea fi eliminate, a declarat Andrei Gerea, ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii mediului de afaceri din judetul Arges, potrivit unui comunicat.

UPDATE: Guvernul propune scaderea TVA la 20% incepand de la 1 ianuarie 2016, Ponta confirma

Guvernul va propune astazi scaderea TVA la 20% incepand de la 1 ianuarie 2016 si la 18% din 2019, au declarat pentru HotNews surse apropiate Finantelor. UPDATE Ora 12. 27: Premierul Ponta a confirmat la inceputul sedintei de guvern informatia prezentata de HotNews. ro.

Gerea: Speram ca, pana la vara, sa reusim scaderea TVA macar cu doua puncte procentuale

Taxa pe valoarea adaugata TVA) ar putea fi redusa cu cel putin doua puncte procentuale pana in vara acestui an, iar alte taxe ar putea fi eliminate, a declarat ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii mediului de afaceri din judetul Arges, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )