Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iliescu, audiat la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iliescu, audiat la Parchetul General

ACTUALIZARE 10:50 Fostul presedinte Ion Iliescu a plecat de la PiCCJ. Avocat: A luat la cunostinta ca este inculpat, nu a dat declaratii S-a incheiat audierea fostului presedinte al tarii noastre, Ion Iliescu. Acesta a a luat la cunostinta ca i s-a schimbat incadrarea in inculpat si ca este invinuit de infractiuni contra umanitatii, urmand sa isi pregateasca apararea. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Iliescu a fost la Parchetul General in Dosarul Mineriadei. Avocat: Fostul presedinte a refuzat sa dea o declaratie / I s-a adus la cunostinta ca are o calitate noua, de inculpat

Ion Iliescu a venit luni dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat in Dosarul Mineriadei, in care este acuzat de procurorii militari de crime impotriva umanitatii.

Miron Cozma, audiat la Parchetul General in dosarul Mineriadei

Miron Cozma a ajuns azi dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei, in care este urmarit penal pentru infractiuni contra umanitatii.

Ion Iliescu, in fata procurorilor de la Parchetul General: Fostul presedinte a fost audiat in Dosarul Mineriadei, in care este acuzat de crime impotriva umanitatii (VIDEO)

UPDATE: Ion Iliescu a refuzat sa faca declaratii presei la iesirea de la Parchetul General. Avocatul acestuia a afirmat in schimb ca fostul presedinte a fost chemat in fata procurorilor pentru a.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a REFUZAT sa dea declaratii de inculpat la Parchetul General in dosarul Mineriadei. A cerut amanare pentru consultarea dosarului

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este citat la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei. Liderul onorific al social-democratilor este acuzat de crime importiva umanitatii.

Miron Cozma, audiat ca inculpat, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei: Sunt victima la CEDO si inculpat aici. Procurorii stiu ca nu au ce sa-mi faca

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, s-a prezentat in dimineata zilei de vineri la Parchetul General fiind citat in dosarul Mineriadei. Acesta a oferit mai multe declaratii in fata jurnalistilor, spunand ca situatia este incredibila din punctul sau de vedere. Motivul ar fi chiar procurorii pentru faptul ca ei ar fi anchetat cazul si in 1990, dupa Mineriade.

Ion Iliescu, audiat in dosarul Mineriadei. Fostul presedinte este acuzat de infractiuni contra umanitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu a venit la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a fi audiat in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care a fost pus sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de mai multe persoane, printre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )