Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai, decorati de Armata Romana.

România Liberă România Liberă,
Iliescu, Constantinescu si Regele Mihai, decorati de Armata Romana.

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, va conferi, miercuri, la sediul MApN, Emblema de Onoare a Armatei Romaniei fostilor presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, aceeasi distinctie urmand sa-i fie conferita Regele Mihai, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta, potrivit Mediafax. Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, va conferi miercuri, 24 octombrie, la sediul Ministerului Apararii Nationale, Emblema de Onoare a Armatei Romaniei fostilor sefi de stat . continuă pe România Liberă

Fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, dar si Regele Mihai I vor primi Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, dar si Regele Mihai I vor primi, miercuri, Emblema de Onoare a Armatei Romaniei, in cadrul unor ceremonii care vor avea loc la sediul MApN, respectiv la.

Regele Mihai I si fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu au primit Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Regele Mihai I si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu au primit miercuri, din partea ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu, Emblema de Onoare a Armatei Romaniei. Regele Mihai I a primit embl.

Cristian Mungiu, Ana Blandiana si Georgeta Filitti, decorati de Regele Mihai I.

Regizorul Cristian Mungiu, scriitoarea Ana Blandiana si istoricul Georgeta Filitti se numara printre cele 22 de personalitati care au fost decorate, miercuri, de Regele Mihai I, in cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Elisabeta din Bucuresti, informeaza Mediafax. Principesa mostenitoare Margareta a acordat, in numele Regelui Mihai I, in timpul ceremoniei, Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate unui numar de opt personalitati: Tia Cudinov, Mihaela Bobora, Cornelia Anghel, Teodor .

Regele Mihai, decorat cu Emblema de Onoare a Armatei Romane

Regele Mihai a primit, miercuri, la Palatul Elisabeta, Emblema de Onoare a Armatei Romaniei, acordata in semn de apreciere pentru activitatea regelui in slujba statului. Ministrul Apararii, Corneliu Dobritioiu a.

Regele Mihai I va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Academia de Studii Economice din Bucuresti ii va conferi, marti, regelui Mihai I titlul de Doctor Honoris Causa, informeaza Mediafax. Regele va fi reprezentat la ceremonie de principesa Margareta. La eveniment sunt.

Regele Mihai, distins de ASE cu titlul de Doctor Honoris Causa

Academia de Studii Economice din Bucuresti a acordat astazi titlul de Doctor Honoris Causa Regelui Mihai I al Romaniei. La ceremonie, majestatea sa a fost reprezentata de Principesa Margareta si de Principele Radu,.

Regele Mihai - Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Academia de Studii Economice din Bucuresti i-a conferit marti regelui Mihai titlul de Doctor Honoris Causa, relateaza Agerpres. Distinctia i-a fost inmanata principesei Margareta, care l-a reprezentat la ceremonie pe fostul suveran.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )