Libnet.ro
UNICEF

06:15

Imaginea surprinsa intr-un club din Bucuresti este deliciul retelelor de socializare

Antena3 Antena3,
Imaginea surprinsa intr-un club din Bucuresti este deliciul retelelor de socializare

Romanii, fire petrecareata din mosi stramosi, au dus distractia la extrem. Cluburile sunt pline de tineri care danseaza, beau si canta pana cand se lasa zorii, iar fetele cu formele lor apetisante. continuă pe Antena3

Catalin Botezatu si-a serbat ziua de nastere cu mare fast intr-un club din Bucuresti: Anda Adam a lipsit de la petrecere

Si-a serbat in avans ziua de nastere ca la Las Vegas, iar evenimentul a strans peste 400 de invitati. Vorbim despre Catalin Botezatu care, asa cum a obisnuit in fiecare an, a organizat un chef pe cinste.

Sase propuneri de amendamente la proiectul de Carta a Universitatii din Bucuresti

O noua carta a Universitatatii din Bucuresti. Confirmand eforturile manageriale de a aduce institutia in elita academica europeana de curand a fost supus dezbaterii publice proiectul acestui document aici). Pentru prima oara in istorie dezbaterea e deschisa, dupa cate cunosc. Oricine este membru al comunitatii academice, student sau profesor, poate propune amendamente folosind un formular standard.

SUA: Incident armat intr-un liceu din Florida. Elev de 15 ani, grav ranit

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida, fiind impuscat un elev in varsta de 15 ani care este ranit, informeaza Fo.

Opt tone de artificii au luat foc intr-o provincie din sudul Chinei, in urma unui accident de circulatie

Opt tone de artificii au luat foc intr-o provincie din sudul Chinei, in urma unui accident de circulatie. Explozia s-a produs dupa ce firele de inalta tensiune au fost agatate de camionul supraincarcat.

DJ Wanda, fotografiata intr-o ipostaza stanjenitoare: Si-a aratat lenjeria intima la ziua lui Catalin Botezatu (FOTO)

Catalin Botezatu si-a sarbatorit ziua de nastere cu mare fast, in acest weekend, intr-un club din Capitala, avand ca invitati numeroase vedete. imbibati de euforie si poate de aburii alcoolului, acestia.

Schelete umane, descoperite pe Soseaua Cotroceni din Bucuresti.

Mai multe schelete umane au fost descoperite, miercuri, de o echipa de muncitori de la Apa Nova pe Soseaua Cotroceni, transmite Mediafax. In aces caz a fost sesizat Serviciul Omoruri, care a declansat o ancheta, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei. Citeste si: FOTO. Descoperiri arheologice in cele mai CIUDATE locuri Sursele citate au precizat ca este vorba despre mai multe cranii si resturi de oase, care au fost scoase la suprafata in urma unor lucrari de excavatie facute de o .

Dana Cortina, PIA: Service-ul Bentley din Bucuresti este cu 30% mai ieftin decat cel din Viena

Romania este mult mai atractiva pentru posesorii de Bentley, service-ul din Bucuresti este cu peste 30% mai ieftin decat cel din Viena, iar in regiune sunt tari fara reprezentanta, precum Moldova, Bulgaria, Serbia.

Perchezitii la traficantii de droguri din Bucuresti si Ilfov.

Procurorii DIICOT au efectuat, marti, sase perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, in cadrul unei actiuni pentru destructurarea a doua grupari specializate in traficul ilicit de droguri de mare risc. In timpul perchezitiilor a fost gasita si ridicata cantitatea de aproximativ 1, 750 kg de heroina. In urma perchezitiilor, patru persoane au fost arestate preventiv. In perioada august - noiembrie 2013, in mod repetat, inculpatii au vandut droguri de mare risc, .

Cum au evoluat chiriile din Bucuresti in ultimul an: in ce cartiere au fost cele mai mari scaderi de pret

In ultimul an tendinta de scadere a chiriilor a fost mai vizibila in zonele bune ale Capitalei, in vreme ce preturile cerute pentru locuintele din cartierele muncitoresti s-au mentinut mai degraba constante sau chiar au.

Grenade descoperite intr-un liceu din Timisoara: Nu exista pericolul unei explozii

Un numar de sase grenade au fost descoperite, luni, intr-un liceu dinTimisoara, relateazaB1 TV. Grenadele au fost gasite de o persoana care facea lucrari de intretinere in subsolul.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )