Libnet.ro
UNICEF

15:30

Imagini de colectie: Francois Hollande il imbranceste pe presedintele Federatiei Franceze de Fotbal la golul doi marcat de Griezmann (VIDEO)

B1 B1,
Imagini de colectie: Francois Hollande il imbranceste pe presedintele Federatiei Franceze de Fotbal la golul doi marcat de Griezmann (VIDEO)

Presedintele Francois Hollande a urmarit joi seara cea de-a doua semifinala de la Campionatul European, cea dintre tara sa, Franta, si Germania in tribunele stadionului Velodrome. La cel de-al doilea gol. continuă pe B1

Vladimir Putin, Francois Hollande si Angela Merkel, discutie despre criza din estul Ucrainei. Oficialii au pledat pentru contiuarea procesului de gasire a unei solutii politice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, omologul sau din Franta, Francois Hollande, si Angela Merkel, cancelarul Germaniei, au discutat vineri despre criza din estul Ucrainei, potrivit Reuters, preluat de.

Presedintele Federatiei de Baschet, trimis in judecata pentru escrocherie

Cauza penala in privinta presedintelui Federatiei de Baschet din Moldova FBRM), invinuit de escrocherie in proportii deosebit de mari, a fost trimisa in judecata. impreuna cu acesta, pe banca acuzatilor vor comparea un electrician si un director de firma, toti trei acuzati ca prin inselaciune l-ar fi deposedat pe un cetatean al Republicii Slovacia de 210. 000 de euro, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )