Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vladimir Putin, Francois Hollande si Angela Merkel, discutie despre criza din estul Ucrainei. Oficialii au pledat pentru contiuarea procesului de gasire a unei solutii politice

B1 B1,
Vladimir Putin, Francois Hollande si Angela Merkel, discutie despre criza din estul Ucrainei. Oficialii au pledat pentru contiuarea procesului de gasire a unei solutii politice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, omologul sau din Franta, Francois Hollande, si Angela Merkel, cancelarul Germaniei, au discutat vineri despre criza din estul Ucrainei, potrivit Reuters, preluat de. continuă pe B1

Angela Merkel, despre impactul referendumului ungar privind cotele de refugiati ale UE

Cancelarul german Angela Merkel a minimalizat marti impactul referendumului ungar privind cotele de refugiati ale UE, afirmand ca este improbabil ca acesta sa determine o schimbare a pozitiei actuale a guvernului ungar privind solicitantii de azil, relateaza DPA.

Imagini de colectie: Francois Hollande il imbranceste pe presedintele Federatiei Franceze de Fotbal la golul doi marcat de Griezmann (VIDEO)

Presedintele Francois Hollande a urmarit joi seara cea de-a doua semifinala de la Campionatul European, cea dintre tara sa, Franta, si Germania in tribunele stadionului Velodrome. La cel de-al doilea gol.

Ciocnirea doamnelor de fier. Theresa May se detaseaza in cursa pentru sefia conservatorilor si se anunta o rivala neinduplecata pentru Angela Merkel

Ministrul britanic de Interne Theresa May a castigat detasat marti primul scrutin din cadrul Partidului Conservator pentru alegerea succesorului lui David Cameron la conducerea formatiunii si implicit a Guvernului Marii Britanii. Odata cu accederea sa la postul de prim-ministru, cancelarul german Angela Merkel va avea parte, cu siguranta, de o rivala ferma si dura, ceea ce va pune la grea incercare negocierea iesirii Marii Britanii din UE.

Vladimir Putin si Barack Obama, discutii despre conflictele de pe mapamond. Ce au stabilit cei doi lideri

Vladimir Putin si liderul american, Barack Obama au discutat miercuri despre unele dintre cele mai mari probleme ale socitatii actuale si anume, conflictele din Ucraina, Siria si Nagorno-Karabah. Obama a fost.

Vladimir Putin pregateste o strategie a Rusiei in zona Marii Baltice

Vladimir Putin impreuna cu Consiliul de Securitate al Rusiei a discutat marti despre siguranta aviatica din Marea Baltica, acolo unde mai multe avioane militare rusesti si aparate ale Aliantei.

Rusia: Vladimir Putin a promulgat o serie de legi antiterorism controversate

Vladimir Putin a promulgat,joi, o serie de legi care obliga companiile de internet sa stocheze datele utilizatorilor timp de mai multe luni. Noul set de legi a starnit controverse in Rusia,.

Vesti ingrijoratoare din partea oficialilor europeni: Angela Merkel se opune amplasarii de noi trupe NATO in Romania

Vineri incepe summit-ul NATO de la Varsovia, la care participa si presedintele Klaus Iohannis. Vesti ingrijoratoare vin in schimb din partea oficialilor europeni. Cancelarul german Angela.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2384 seconds )