Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vesti ingrijoratoare din partea oficialilor europeni: Angela Merkel se opune amplasarii de noi trupe NATO in Romania

B1 B1,
Vesti ingrijoratoare din partea oficialilor europeni: Angela Merkel se opune amplasarii de noi trupe NATO in Romania

Vineri incepe summit-ul NATO de la Varsovia, la care participa si presedintele Klaus Iohannis. Vesti ingrijoratoare vin in schimb din partea oficialilor europeni. Cancelarul german Angela. continuă pe B1

Vladimir Putin, Francois Hollande si Angela Merkel, discutie despre criza din estul Ucrainei. Oficialii au pledat pentru contiuarea procesului de gasire a unei solutii politice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, omologul sau din Franta, Francois Hollande, si Angela Merkel, cancelarul Germaniei, au discutat vineri despre criza din estul Ucrainei, potrivit Reuters, preluat de.

Ciocnirea doamnelor de fier. Theresa May se detaseaza in cursa pentru sefia conservatorilor si se anunta o rivala neinduplecata pentru Angela Merkel

Ministrul britanic de Interne Theresa May a castigat detasat marti primul scrutin din cadrul Partidului Conservator pentru alegerea succesorului lui David Cameron la conducerea formatiunii si implicit a Guvernului Marii Britanii. Odata cu accederea sa la postul de prim-ministru, cancelarul german Angela Merkel va avea parte, cu siguranta, de o rivala ferma si dura, ceea ce va pune la grea incercare negocierea iesirii Marii Britanii din UE.

Angela Merkel, despre impactul referendumului ungar privind cotele de refugiati ale UE

Cancelarul german Angela Merkel a minimalizat marti impactul referendumului ungar privind cotele de refugiati ale UE, afirmand ca este improbabil ca acesta sa determine o schimbare a pozitiei actuale a guvernului ungar privind solicitantii de azil, relateaza DPA.

Iohannis: Astept propuneri substantiale din partea NATO pentru consolidarea prezentei in Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic ca asteapta propuneri substantiale din partea NATO la reuniunea ministrilor Apararii din octombrie cu privire la consolidarea prezentei in Marea Neagra, .

Bancile europene au nevoie de sprijin din partea statului dupa Brexit

Dificultatile cu care s-au confruntat recent anumite banci europene ar putea justifica un mic sprijin din partea statului, a declarat ieri vicepresedintele Bancii Centrale Europene, Vitor Constancio, transmite Reuters.

Politic Show: Geoana si Fenechiu, readusi in prim plan de PNL: Vom colabora cu ei; Cum a ajuns Ponta sa-si inventeze atacuri din partea lui Dragnea; Analiza: De ce dispar dinozaurii politici

PNL tergiverseaza numirile la Bucuresti. Liberalii au amanat pentru inca o saptamana numirile la conducerea PNL Bucuresti si la sectoare, in conditiile. Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania a cerut ca viceprimarii sa fie numiti direct de catre primari. Presedintele Asociatiei Comunelor.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )