Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iohannis: Astept propuneri substantiale din partea NATO pentru consolidarea prezentei in Marea Neagra

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Astept propuneri substantiale din partea NATO pentru consolidarea prezentei in Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic ca asteapta propuneri substantiale din partea NATO la reuniunea ministrilor Apararii din octombrie cu privire la consolidarea prezentei in Marea Neagra, . continuă pe România Liberă

Iohannis: Romania este martora la provocarile de securitate in regiune. Astept propuneri substantiale din partea NATO

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic ca asteapta propuneri substantiale din partea NATO la reuniunea ministrilor Apararii din octombrie cu privire la consolidarea.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa reusitele tarii la summitul NATO: Ca aliat de prima linie, Romania continua sa fie martora la cresterea provocarilor de securitate in regiune

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic ca asteapta propuneri substantiale din partea NATO la reuniunea ministrilor Apararii din octombrie cu privire la consolidarea.

Vesti ingrijoratoare din partea oficialilor europeni: Angela Merkel se opune amplasarii de noi trupe NATO in Romania

Vineri incepe summit-ul NATO de la Varsovia, la care participa si presedintele Klaus Iohannis. Vesti ingrijoratoare vin in schimb din partea oficialilor europeni. Cancelarul german Angela.

Bancile europene au nevoie de sprijin din partea statului dupa Brexit

Dificultatile cu care s-au confruntat recent anumite banci europene ar putea justifica un mic sprijin din partea statului, a declarat ieri vicepresedintele Bancii Centrale Europene, Vitor Constancio, transmite Reuters.

Klaus Iohannis, acuzat ca s-a retras in turnul de fildes de la Cotroceni. Mesaj dur din partea USB

Clotilde Armand a comentat, marti, apelul presedintelui Klaus Iohannis pentru decuplarea clientelei de orice fel de la banul public, afirmand ca romanii sperau ca Iohannis sa fie un sustinator neobosit al sperantelor acestora, insa el a ales sa se retraga in turnul de fildes de la Cotroceni.

Amenintare din partea ISIS! Mai multe tari din Asia de Sud-Est sunt vizate (VIDEO)

Gruparea terorista ISIS a amenintat autoritatile nusantara, termen care, pentru malaezieni, include Malaezia, Filipine, Brunei, Indonezia, Papua Noua Guinee si Timorul de Est, dar care, pentru.

Politic Show: Geoana si Fenechiu, readusi in prim plan de PNL: Vom colabora cu ei; Cum a ajuns Ponta sa-si inventeze atacuri din partea lui Dragnea; Analiza: De ce dispar dinozaurii politici

PNL tergiverseaza numirile la Bucuresti. Liberalii au amanat pentru inca o saptamana numirile la conducerea PNL Bucuresti si la sectoare, in conditiile. Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania a cerut ca viceprimarii sa fie numiti direct de catre primari. Presedintele Asociatiei Comunelor.

Situatie alarmanta la infrastructura: Guvernul a cheltuit pe autostrazi doar 152 de milioane de lei pe primele cinci luni, 8% din suma alocata pentru tot anul

CNADNR a inregistrat cheltuieli pentru proiectele de autostrazi de 152 de milioane de lei pe primele cinci luni ale anului, comparativ cu o prevedere bugetara anuala in valoare de 1,8 miliarde de lei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )