Libnet.ro
UNICEF

23:00

Imagini document: Regele Mihai I, alungat de autoritatile din Romania

Antena3 Antena3,
Imagini document: Regele Mihai I, alungat de autoritatile din Romania

Cristina Topescu a redifuzat, la Dincolo de stiri, de la Antena 3, imagini filmate in 1990 si 1994, cand Regele Mihai a fost intors din drum de autoritati si alungat din Romania. De la abdicarea fortata. continuă pe Antena3

Autoritatile din Romania accepta refugiati de la inalta Poarta

Cincisprezece refugiati sirieni si yemeniti au sosit, ieri, pe aeroportul Henri Coanda, din Bucuresti, dupa care au fost transportati catre Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de azil CRCPSA) din Galati.

Nicio zi Regele Mihai nu a uitat Romania, dar romanii n-au stiut sa aprecieze revenirea Familiei Regale in tara

Familia Regala ne prezinta cu o transparenta exemplara in momentul de fata starea de sanatate a Regelui Mihai. Unii au inceput sa critice, altii sa speculeze, sa abereze. ii ignoram. Ori prezentarea diagnosticului medical si precizarea ca Regele Mihai a fost supus unei operatii chirurgicale la 94 de ani) alaturi de faptul ca urmeaza un tratament complex si solicitant ne-a ingrijorat.

Carmen Moise, povestire emotionanta despre intalnirea cu Regele Mihai I

Carmen Moise a povestit, la Se intampla in Romania, de la Antena 3, cum a decurs prima intalnire cu Regele Mihai, in 2002, atunci cand se afla la Casa Regala pentru a filma un reportaj pentru Observator.

Regele Mihai: intai gonit, apoi primit cu bratele deschise. Cand s-au rupt legaturile dintre Casa Regala si Presedintie

Presedintii de dupa Revolutie au avut atitudini diferite fata de regele Mihai. Dupa ce de doua ori nu i-a permis sa intre in tara, Ion Iliescu a declarat ca regreta atitudinea pe care a avut-o fata de.

Drama actorului Vladimir Gaitan: Sufar de aceeasi boala ca Regele Mihai

Actorul Vladimir Gaitan sufera de aceeasi boala ca Regele Mihai si spune ca ar vrea sa-i dea din putina sanatate pe care o are, daca ar fi posibil. Regele Mihai este pentru mine un mare simbol, regret din.

Regele Mihai se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica

Regele Mihai este internat de cinci zile intr-o clinica medicala din Lausanne si se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica, a transmis astazi Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.

Regele Mihai, internat de cinci zile, se afla intr-o stare de slabiciune fizica accentuata

Regele Mihai este internat de cinci zile intr-o clinica medicala din Lausanne si se afla intr-o stare de accentuata slabiciune fizica, a comunicat, vineri, Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.

Mircea Geoana, la Dincolo de stiri: Regele Mihai a purtat crucea neamului romanesc

Senatorul Mircea Geoana a vorbit, la Dincolo de Stiri, despre nobletea cu care Regele Mihai si-a trait viata, viata pusa acum la incercare de o boala crunta. Nu ai cum sa nu simti demnitatea.

Unicat: Piesa pentru pian compusa de Regele Mihai I

Putini stiu ca Regele Mihai a compus o piesa pentru pian numita Elegie. Lucrarea a fost interpretata de maestrul Dan Grigore, in cadrul unui concert aniversar sustinut in noiembrie 2013. Povestea.

Regele Mihai, stare accentuata de slabiciune fizica. Cum se simte Regina Ana

Regele Mihai se afla intr-o stare accentuata de slabiciune fizica, fiind internat, de cinci zile, intr-o clinica medicala din Lausanne, a transmis, vineri, Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )