Libnet.ro
UNICEF

01:06

Imagini nemaivazute de la atacurile din 11 septembrie, descoperite intamplator

Playtech Playtech,
Imagini nemaivazute de la atacurile din 11 septembrie, descoperite intamplator

Arhivistii care au cumparat un depozit de CD-uri care a fost pus la vanzare de o casa de vacante au gasit 2. 400 de fotografii de la atacurile din 11 septembrie 2001. Imaginile sunt terifiante! Imagini de la 11 septembrie, gasite acum de arhivisti Imaginile abia descoperite de catre arhivisti par sa fi fost luate de . continuă pe Playtech

Imagini nemaivazute cu eforturile de curatare a zonei in care s-au prabusit turnurile gemene dupa atentatele din 11 septembrie

Arhivisti americani care au cumparat o colectie de CD-uri la o vanzare de bunuri dintr-o locuinta au descoperit 2. 400 de fotografii din zona celebrului Ground Zero din New York, unde au fost turnurile gemene care s-au prabusit in urma atentatelor de la 11 septembrie 2001.

Stirile ProTV: Imagini nemaivazute cu atentatele de la 11 septembrie. Descoperirea facuta intr-o casa scoasa la vanzare

Arhivisti americani care au cumparat o colectie de CD-uri in cadrul unei vanzari de obiecte dintr-o casa au descoperit 2400 de fotografii cu celebrul Ground Zero din New York dupa atentatele de la 11 septembrie 2001.

Imagini nemaivazute cu Freddie Mercury. Videoclip nou pentru piesa Time Awaits for No One

Azi, 20 iunie, a aparut o varianta inedita a piesei regretatului artist Freddie Mercury. Fanii au fost innebuniti dupa cum suna acum melodia Time Waits for No One. Iata videoclipul! Imagini inedite cu Freddie Mercury Videoclipul pentru piesa Time Awaits for No One a facut deja ravagii in randul fanilor ce inca asculta creatiile nemuritoare .

Poze pana acum nevazute de la 11 Septembrie. Cum arata locul atacului

Expertul in arhive digitale Jason Scott a reusit sa aduca la suprafata imagini vechi - dar care, pentru ochii nostri, sunt noi - cu dezastrul de la sol din urma atacurilor teroriste de la 11.

Un barbat din Noua Zeelanda a fost condamnat dupa distribuirea unui clip cu atacurile din martie

Un barbat din Noua Zeelanda a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare dupa ce a distribuit un videoclip care continea imagini de la atacurile din luna martie de la doua moschei din Christchurch, in urma carora 51 de oameni au fost ucisi, scrie Mediafax, citand France 24.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )