Libnet.ro
UNICEF

20:30

IMAGINI SOCANTE cu Dan Sova, aparute dupa zece ani! Scandal cu Politia la Predeal: Da-mi un CAP iN GURA! Loveste-ma! / Reactia fostului senator(VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE cu Dan Sova, aparute dupa zece ani! Scandal cu Politia la Predeal: Da-mi un CAP iN GURA! Loveste-ma! / Reactia fostului senator(VIDEO)

UPDATE:Fostul ministru Dan Sova a reactionat dupa aparitia imaginilor in care se certa cu un echipaj de politie. Acesta sustine ca persoanele pe care s-a spus ca le-ar fi impuscat in. continuă pe B1

IMAGINI SOCANTE cu Dan Sova, aparute dupa zece ani! Scandal cu Politia la Predeal: Da-mi un CAP iN GURA! Loveste-ma!(VIDEO)

Fostul senator Dan Sova a fost, in decembrie 2008, protagonistul unui scandal, la Predeal. Politicianul s-a certat cu un echipaj de politie, chemat sa intervina dupa ce Sova ar fi impuscat de mai.

Imagini socante in Franta: Un barbat a fost impuscat in cap de politisti (VIDEO)

Imagini socante in Franta, la doar cateva zile dupa sangerosul atentat din Barcelona. Un barbat inarmat cu un cutit a fost impuscat in cap de politisti. Asta dupa ce a.

Imagini SOCANTE! O fetita cade din masina in timpul unui viraj (VIDEO)

Imagini socante surprinde de camera de luat vederi montata pe bordul unei vehicul. O fetita cade de pe bancheta din spate a masinii condusa de tatal ei, in timpul unui viraj. Accident SOCANT! O.

Fostul ministru Dan Sova a fost surprins in ipostaze incredibile. A fost implicat intr-un scandal cu politia: Loveste-ma! Da-mi un cap in gura - VIDEO

Fostul ministru Dan Sova a fost surprins in ipostaze incredibile. Pagina de Facebook Martori Protejati a publicat acum o filmare cu un incident in care Sova a fost implicat acum.

Cazul tanarului uitat in arest preventiv sase luni de zile. Imagini socante cu interventia politistilor de la Rutiera

Dana Grecu a prezentat, la Editie speciala, de la Antena 3, cazul socant al unui tanar care este tinut in arest preventiv de sase luni de zile, dupa un conflict cu politistii de la.

[Infografic] Cum a evoluat numarul medicilor din Romania in zece ani si cati medici sunt in fiecare judet

In ultimii ani, numarul medicilor din sistemul de sanatate din Romania a evoluat mai mult in mediul privat decat in cel public. In unele judete s-au dezvoltat unitati sanitare private si au ajuns sa aiba acelasi numar de medici ca in mediul public,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )