Libnet.ro
UNICEF

20:30

IMAGINI SOCANTE cu Dan Sova, aparute dupa zece ani! Scandal cu Politia la Predeal: Da-mi un CAP iN GURA! Loveste-ma!(VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE cu Dan Sova, aparute dupa zece ani! Scandal cu Politia la Predeal: Da-mi un CAP iN GURA! Loveste-ma!(VIDEO)

Fostul senator Dan Sova a fost, in decembrie 2008, protagonistul unui scandal, la Predeal. Politicianul s-a certat cu un echipaj de politie, chemat sa intervina dupa ce Sova ar fi impuscat de mai. continuă pe B1

IMAGINI SOCANTE cu Dan Sova, aparute dupa zece ani! Scandal cu Politia la Predeal: Da-mi un CAP iN GURA! Loveste-ma! / Reactia fostului senator(VIDEO)

UPDATE:Fostul ministru Dan Sova a reactionat dupa aparitia imaginilor in care se certa cu un echipaj de politie. Acesta sustine ca persoanele pe care s-a spus ca le-ar fi impuscat in.

Imagini socante in Franta: Un barbat a fost impuscat in cap de politisti (VIDEO)

Imagini socante in Franta, la doar cateva zile dupa sangerosul atentat din Barcelona. Un barbat inarmat cu un cutit a fost impuscat in cap de politisti. Asta dupa ce a.

Imagini SOCANTE! O fetita cade din masina in timpul unui viraj (VIDEO)

Imagini socante surprinde de camera de luat vederi montata pe bordul unei vehicul. O fetita cade de pe bancheta din spate a masinii condusa de tatal ei, in timpul unui viraj. Accident SOCANT! O.

Fostul ministru Dan Sova a fost surprins in ipostaze incredibile. A fost implicat intr-un scandal cu politia: Loveste-ma! Da-mi un cap in gura - VIDEO

Fostul ministru Dan Sova a fost surprins in ipostaze incredibile. Pagina de Facebook Martori Protejati a publicat acum o filmare cu un incident in care Sova a fost implicat acum.

Cazul tanarului uitat in arest preventiv sase luni de zile. Imagini socante cu interventia politistilor de la Rutiera

Dana Grecu a prezentat, la Editie speciala, de la Antena 3, cazul socant al unui tanar care este tinut in arest preventiv de sase luni de zile, dupa un conflict cu politistii de la.

[Infografic] Cum a evoluat numarul medicilor din Romania in zece ani si cati medici sunt in fiecare judet

In ultimii ani, numarul medicilor din sistemul de sanatate din Romania a evoluat mai mult in mediul privat decat in cel public. In unele judete s-au dezvoltat unitati sanitare private si au ajuns sa aiba acelasi numar de medici ca in mediul public,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )