Libnet.ro
UNICEF

10:30

Imaginile zilei in Marea Britanie: Brexitul a dus la cozi imense la casele de schimb valutar. Englezii schimba lira cu euro (VIDEO)

B1 B1,
Imaginile zilei in Marea Britanie: Brexitul a dus la cozi imense la casele de schimb valutar. Englezii schimba lira cu euro (VIDEO)

Joi este ziua decisiva pentru britanici in ceea ce prioveste sansele lor de a mai ramane sau nu in Uniunea Europeana. De dimineata, casele de schimb valutar au fost luate asalt de. continuă pe B1

BREXIT. Fost ministru de Externe: Scrutinul de astazi din Marea Britanie este cel mai important scrutin din ultimii zeci de ani

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii Previziunile Zilei, realizata de Sabina Iosub si Adrian Maniutiu, ca referendumul de joi din Marea Britanie este cel.

The Times: Imigranti ilegali au patruns in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false

Ioan Mircea Pascu: Romania a devenit o tinta pentru Marea Britanie *Scandalul pasapoartelor romanesti false - un razboi hibrid, apreciaza europarlamentarul Migranti ilegali din Rusia, Ucraina si alte state si-au cumparat dreptul sa traiasca in Marea Britanie folosind documente false, produse de o retea infractionala internationala, potrivit unei investigatii The Times. Conform publicatiei, banda incasa 1. 000 de lire de sterline pentru furnizarea unui pasaport romanesc, care ii permitea cumparatorului sa lucreze in orice stat membru UE.

Calin Popescu-Tariceanu: Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in Uniunea Europeana

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in cadrul constructiei europene, potrivit Agerpres. Mi-as dori ca Marea.

BREXIT. Anunt surprinzator facut de presedintele Frantei, in ziua votului din Marea Britanie

Va fi nevoie de o relansare a constructiei europene indiferent care va fi rezultatul referendumului din Marea Britanie cu privire la mentinerea sau iesirea Regatului Unit din UE, a estimat joi.

BREXIT. Angela Merkel: UE va avea o abordare calma, indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Uniunea Europeana va trebui sa aiba o abordare calma indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat joi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, conform site-ului agentiei AP, citat de Mediafax.

Miss Marea Britanie, dupa ce i s-a retras titlul:Nu vad nimic gresit in a face sex intr-o emisiune TV (FOTO)

La doarcateva zile dupa ce i s-a retras titlul de Miss Marea Britanie,Zara Holland s-a destainuit intr-un interviu acordat cotidianului The Sun. Frumoasa blonda le-a.

Romani in Londra: Un Brexit va afecta credibilitatea si mediul de afaceri din Marea Britanie

Felix Arotaritei a fost profesor in Romania timp de un deceniu. A hotarat sa emigreze in Marea Britanie dupa inrautatirea mediului social, profesional si financiar din Romania.

Fosta Miss Marea Britanie, reactie dura dupa retragerea titlului: O multime de fete fac la fel, doar ca eu am facut sex la televiziunea nationala

Zara Holland 20 de ani) reactioneaza dupa ce i-a fost retras titlul de Miss Marea Britanie, dupa ce a facut sex la o emisiune TV.

BREXIT. Cine voteaza in Marea Britanie si cum arata intrebarea care poate decide soarta Uniunii Europene

Laura Nureldin a prezentat, la editia speciala de la Antena 3, ce sunt intrebati britanicii asteptati astazi la urne, precum si cine sunt cei care pot vota in Marea Britanie.

Cand vom sti rezulatele votului de la referendumul din Marea Britanie

Pietele financiare sunt pe muchie de cutit inaintea referendumului de joi din Marea Britanie in cadrul caruia se va vota pentru iesirea sau ramanerea tarii in Uniunea Europeana. In comparatie cu un scrutin obisnuit, investitorii vor avea de asteptat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )