Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cu ce se imbogatesc turistii romani dupa ce pleaca din hoteluri si din pensiuni: prosoape, tacamuri si ghivece

Adevărul Adevărul,
Cu ce se imbogatesc turistii romani dupa ce pleaca din hoteluri si din pensiuni: prosoape, tacamuri si ghivece

O parte din turistii romani pleaca acasa cu obiecte din unitatile de cazare. Printre preferatele lor se numara prosoapele si tacamurile dar si obiectele mai putin obisnuite cum ar fi furtunul de stins incendiul sau ghivecele de flori. continuă pe Adevărul

Ce iau acasa turistii din hoteluri si pensiuni: de la prosoape pana la uscatoare de par

Circa 10% dintre turistii din pensiunile si hotelurile din Romania pleaca acasa cu obiecte din unitatile de cazare - prosoape, tacamuri, telecomenzi sau articole mai putin obisnuite, precum furtunul de stins incendiul sau ghivecele cu flori, arata un.

Studiu: Ce fura romanii din hoteluri

Aproximativ 10% dintre turistii cazati in pensiunile si hotelurile din Romania pleaca acasa cu obiecte: prosoape, tacamuri, telecomenzi sau furtunul de stins incendiul ori ghivecele cu flori, se arata intr-un studiu realizat de un portal care se ocupa cu rezervarea de sejururi, remis redactiei.

Zeci de romani au murit din cauza drogurilor in 2013. Numarul celor care au contractat virusul HIV a crescut alarmant

Aproape 40 de romani au murit din cauza drogurilor in anul 2013, arata Raportul national privind situatia drogurilor 2014, intocmit de Agentia Nationala Antidrog ANA). Cele mai multe decese au fost.

Stoican, resemnat dupa infrangerea din derby-ul: Nu aveam cum sa-i oprim

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, s-a resemnat dupa 0-3 cu Steaua si a recunoscut ca nu a avut cum sa-i opreasca pe jucatorii rivalei din Ghencea.

Basescu: Dupa alegerile din Republica Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la .

Basescu: Dupa alegerile din R. Moldova fac vizita de ramas bun si voi cere cu acest prilej cetatenia

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-un interviu acordat postului national de televiziune Moldova 1, ca dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova va face o vizita de ramas bun la Chisinau, ocazie cu care va cere si cetatenia, informeaza Mediafax.

Politia a deschis un dosar penal pe numele deputatului Mircia Muntean dupa accidentul din Deva

Deputatul PSD Mircia Muntean s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma accidentului rutier in care a fost implicat in Deva, localitatea in care a ocupat functia de primar.

increderea in economia Romaniei s-a imbunatatit in octombrie, dupa declinul din septembrie

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a crescut in octombrie, recuperand declinul din septembrie. Indicele increderii in economia Romaniei a urcat cu 1,5 puncte, de la 99,8 puncte.

Increderea in economia Romaniei s-a imbunatatit in octombrie, dupa declinul din septembrie

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a crescut in octombrie, recuperand declinul din septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )