Libnet.ro
UNICEF

16:00

CE imbunatateste prognozele privind cresterea economica Romaniei in 2014 si 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE imbunatateste prognozele privind cresterea economica Romaniei in 2014 si 2015

Comisia Europeana CE) a imbunatatit astazi previziunile privind cresterea economica a Romaniei in 2014 si 2015, estimate la 2,5% in 2014 si 2,6% in 2015, fata de de 2,3% si respectiv 2,5%, cat estimase la momentul prezentarii previziunilor de iarna, in februarie, potrivit unei comunicari de presa emise de Comisie. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei si se asteapta la un avans de 2,5% in acest an

Comisia Europeana CE) a imbunatatit usor prognoza privind cresterea economica a Romaniei pentru acest an si pentru anul viitor, anticipand ca economia va incetini dupa un an agricol bun in 2013, dar va mentine o rata solida de crestere datorita unei reveniri a cererii interne si a investitiilor.

Vesti bune pentru Romania. Cresterea economica, revizuita pe plus de Comisia Europeana

Comisia Europeana a revizuit pe plus estimarile pentru cresterea economica a Romaniei. Expertii europeni sustin ca tara noastra va avea o cerere interna mai mare si va absorbi mai bine banii comunitari anul.

Clubul FC Vaslui NU A PRIMIT LICENTA pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

Clubul FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, gruparea moldoveana nefacand apel la decizia primei instante a Comisiei de licentiere a FRF, conform Mediafax. La prima instanta, pe.

FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

Clubul FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, gruparea moldoveana nefacand apel la decizia primei instante a Comisiei de licentiere a FRF, informeaza Mediafax. La prima instanta,.

CE a imbunatatit din nou prognoza de crestere economica a Romaniei pentru 2014 si 2015

Comisia Europeana a imbunatatit usor prognoza privind cresterea economica a Romaniei pentru acest an si pentru anul viitor, anticipand ca economia va incetini dupa un an agricol bun in 2013, dar va.

CE a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei

Comisia Europeana CE) a imbunatatit usor prognoza privind cresterea economica a Romaniei pentru acest an si pentru anul viitor, anticipand ca economia va incetini dupa un an agricol bun in 2013, dar va mentine o rata solida de crestere datorita unei.

CE ne majoreaza pentru a treia oara prognoza de crestere economica

Comisia Europeana CE) a imbunatatit usor prognoza privind cresterea economica a tarii noastre pentru acest an si pentru cel viitor, anticipand ca economia va incetini dupa un an agricol bun in 2013 si va pastra o rata solida de crestere datorita unei reveniri a cererii interne si a investitiilor, potrivit prognozei economice de primavara, publicata astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )