Libnet.ro
UNICEF

01:06

Impact.ro: Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea sa auda de fratii sai. Unde este acum Razvan

Playtech Playtech,
Impact.ro: Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea sa auda de fratii sai. Unde este acum Razvan

Inainte de a fi om politic, primar al Capitalei sau junalista, Gabriela Firea a fost casatorita cu Rasvan Firea, acesta din urma avand dintr-o alta casatorie un fiu, Razvan Firea. relatia Gabrielei Firea cu fiul vitreg nu a fost una buna, inca de la inceput. Fiul vitreg al Gabrielei Firea nici nu vrea sa auda . continuă pe Playtech

Marius Pieleanu: PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala

PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala, iar acela este Rares Bogdan, este de parere sociologul Marius Pieleanu.

Nicusor Dan, ironii la adresa Gabrielei Firea pentru evolutia proiectului Prelungirea Ghencea: in acest ritm, de 0,1% pe an, lucrarea va fi terminata in anul 2979

Nicusor Dan a ironizat-o pe Gabriela Firea, care a spus ca lucrarile la proiectul Prelungirea Ghencea sunt in grafic, candidatul propus de USR pentru Primaria Capitalei spunand ca, daca se mentine graficul actual, lucrarea va fi terminata in anul 2979.

Nicusor Dan: In 2979 va fi finalizata Prelungirea Ghencea - Domnesti, dupa graficul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, o acuza pe Gabriela Firea ca nu a facut aproape nimic pentru realizarea lucrarilor la Prelungirea Ghencea Domnesti in cei aproape patru ani de mandat de primar general si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )