Libnet.ro
UNICEF

10:00

Impasul bugetar din SUA continua scaderile pe bursele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Impasul bugetar din SUA continua scaderile pe bursele europene

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile in scadere, pentru a doua sedinta consecutiv, din cauza impasului bugetar din SUA si a declinului peste asteptari al unui indice privind sectorul american al serviciilor, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Impasul privind bugetul SUA taie tot mai mult din pretul petrolului

Pretul futures al petrolului brut West Texas Intermediate WTI) a scazut in intervalul 23 - 27 septembrie, pentru a treia saptamana la rand, pe piata americana, investitorii speculand ca cea mai mare economie a lumii va fi afectata de impasul privind bugetul SUA.

Bursele europene, cea mai puternica scadere a ultimelor doua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile in scadere, acesta reprezentand cel mai puternic declin dupa sfarsitul lunii august, datorandu-se temerilor provocate de blocajul activitatilor guvernamentale din SUA, informeaza presa internationala.

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Sefii serviciilor de informatii din SUA avertizeaza ca paralizia administratiei pune in pericol securitatea nationala

Sefii serviciilor de informatii din SUA au avertizat ca paralizia administratiei reprezinta o amenintare la adresa securitatii nationale, care va creste cu cat mii de functionari vor ramane mai mult timp.

Bursele europene au deschis in scadere

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere, pe fondul temerilor legate de posibila blocare a activitatii guvernului SUA si crizei politice din Italia, informeaza Bloomberg.

Declin pe bursele din Europa

Bursele europene s-au inscris pe un curs negativ ieri, cele mai mari pierderi inregistrandu-le titlurile lanturilor retail, dupa ce Tesco Plc din Marea Britanie a anuntat profituri sub asteptari.

Bursele europene deschid in scadere

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Bursele europene in urcare, dupa ce au recuperat cel mai amplu declin al ultimei luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactiionare in crestere, recuperand cel mai amplu declin din ultima luna, inregistrat ieri, potrivit presei internationale.

Bursa din SUA inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. pe fondul ingrijorarilor privind lipsa progreselor concrete in negocierile asupra bugetului SUA, potrivit presei internationale.

Bursa din SUA a deschis in scadere

Indicii bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in scadere sedinta de tranzactionare de astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )