Libnet.ro
UNICEF

05:00

imprumutatii in CHF protesteaza din nou in fata Bancii Nationale a Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imprumutatii in CHF protesteaza din nou in fata Bancii Nationale a Romaniei

Desi autoritatile au promis masuri de impartire a poverii, clientii continua sa plateasca ratele la un curs de schimb foarte mare Ziua de duminica, 15 ianuarie 2017, este una neagra pentru persoanele imprumutate in franci elvetieni CHF), intrucat se implinesc doi ani de cand aceasta moneda a explodat neasteptat, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a ridicat pragul de 1,2 CHF/Euro impus in anul 2011. Cresterea francului fata de leu, de la 3,7415 in 14 ianuarie 2015), la 4,3287 in 15 ianuarie 2015), in prezent cursul CHF/leu fiind de 4,1900, a condus la majorarea ratelor bancare - multi dintre debitori neputand sa-si mai achite datoriile catre banci -, iar unii dintre imprumutati au luat masuri drastice ca sa scape de situatie, ajungand pana la sinucidere. continuă pe Ziarul Bursa

Real Madrid, cu un PAS in fata Barcelonei. La ce capitol au ramas, din nou, iN URMA catalanii

Real Madrid a reusit sa o depaseasca, din nou, pe rivala Barcelona. Dupa ce a intrecut-o in clasamentul din La Liga, madrilenii s-au mai impus la un capitol. Mai exact, echipa antrenata de.

Daniela Crudu si Mihai Costea din nou iMPREUNA? Detalii PICANTE despre cel mai nou cuplu

Dupa ce in 2014 Daniela Crudu anunta ca s-a despartit de Mihai Costea din cauza infidelitatii fotbalistului, sunt sanse sa-i vedem, din nou, impreuna. Fostul fotbalist al Stelei a avut o.

Sistemele MacBook Pro sunt din nou recomandate de autoritati

In mod surprinzator, cei de la Consumer Reports au testat din nou sistemele MacBook Pro lansate anul trecut si au ajuns la concluzia ca merita recomandate. in ultimele luni au existat foarte multe dezbateri legate de autonomia sistemelor MacBook Pro. Cei de la Apple au specificat niste cifre de autonomie si, cu toate ca existau [].

Medicul Burnei este acuzat din nou de un pacient! Afla povestea tragica a lui Cosmin (FOTO)

Cel supranumit medicul ingerilor este din nou pus intr-o situatie dificila. Este acuzat de un pacient ca i-a distrus sansa unei vieti cat de cat normale. Cosmin, un.

TUDY UIGABAL, din nou langa FIREA! Tudor Ionescu este CONSILIER si a pregatit o STRATEGIE pentru protectia animalelor (VIDEO)

Celebrul Tudy, fostul iubit al Oanei Zavoranu, revine in actualitate cu un proiect ambitios! Ajuns consilier, el a prezentat de fata cu Primarul General, Gabriela Firea, propriile idei despre cum ar trebui.

FOTOGALERIE Pista de biciclete de pe Calea Victoriei a fost din nou acoperita de zapada depozitata dupa ce biciclistii au muncit doua zile sa o curete

Dupa ce luni si marti mai multi biciclisti s-au strans si au deszapezit o bucata din pista de biciclete de pe Calea Victoriei din Bucuresti, prin forte proprii, desi asta era treaba primariei, dupa ninsoarea de marti seara, utilajele de deszapesire si comerciantii din zona au depozitat zapada pe pista.

Ucigasul in serie Anders Breivik socheaza din nou: Ce gest a facut asasinul la inceputul unui proces (FOTO, VIDEO)

Anders Behring Breivik a socat lumea intreaga dupa ce in 2011 a masacrat 77 de persoane, majoritatea copii care participau la o tabara a Partidului Laburist din Norvegia. Aceasta a fost condamnat la 21.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )