Libnet.ro
UNICEF

01:06

Se impune amanarea alegerilor parlamentare?

Adevărul Adevărul,
Se impune amanarea alegerilor parlamentare?

Pe fondul cresterii ratei de contagiune a SARS-CoV-2 la nivel comunitar si al crizei in aprovizionarea cu medicamentul antiviral Remdesivir, mai poate fi considerata organizarea alegerilor legislative in luna decembrie o activitate esentiala, ale carei beneficii pentru societate depasesc riscurile imbolnavirii unui numar de cetateni care participa la vot?. continuă pe Adevărul

UDMR refuza amanarea alegerilor parlamentare, situatia sanitara nu va fi mai buna in martie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, ca se opune propunerii de amanare a alegerilor .

Iohannis, despre amanarea alegerilor: O democratie nu functioneaza fara alegeri. Actul de votare nu este mai periculos decat mersul dupa paine

Presedintele Klaus Iohannis se arata impotriva unei amanari a alegerilor parlamentare, explicand ca, potrivit Constitutiei, acestea nu pot fi amanate cu mai mult de trei luni si ca in aceasta perioada Parlamentul nu ar avea puteri depline. Totodata, seful Statului a explicat ca actul de votare nu este mai periculos decat mersul dupa paine.

Partidul RE:START cere amanarea alegerilor

Presedintele RE:START Romania, Ramona Ioana Bruynseels cere amanarea alegerilor prezidentiale prin intermediul unei scrisori deschise adresate presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca din discutia pe care a avut-o la Institutul National de Sanatate Publica nu a rezultat ca e nevoie de o amanare a alegerilor parlamentare. Klaus.

DAN BARNA: in momentul in care ai un numar mare de cazuri, amanarea alegerilor devine o alternativa rezonabila

Co-presedintele USR Dan Barna sustine ca alegerile parlamentare ar putea avea loc in situatia in care numarul de imbolnaviri ar ramane la un nivel la care sistemul sanitar sa poata gestiona situatia, el spunand ca ar fi rezonabila o amanare a alegerilor. Cat timp sistemul functioneaza, cat lucrurile acestea sunt sub control, si alegerile pot sa aiba loc. in momentul in care ai un numar mare de cazuri, amanarea lor devine o alternativa rezonabila, afirma Dan Barna, conform news. ro.

Barna: in momentul in care ai un numar mare de cazuri, amanarea alegerilor devine o alternativa rezonabila

Liderul USR Dan Barna sustine ca alegerile parlamentare ar putea avea loc in situatia in care numarul de imbolnaviri ar ramane la un nivel la care sistemul sanitar sa poata gestiona situatia, el spunand ca, in caz contrar, ar fi rezonabila o amanare a alegerilor. Cat timp sistemul functioneaza, cat timp lucrurile sunt sub control, si alegerile pot sa aiba loc. in momentul in care ai un numar mare de cazuri, amanarea lor devine o alternativa rezonabila, a spus el.

ALEGERI PARLAMENTARE PSD - program de guvernare bazat pe cresterea pensiilor si a salariilor

Social-democratii promit cresterea pensiilor cu 32% in urmatorii patru ani, suplimentar fata de cresterea cu 40% prevazuta pentru 2020 * PSD pluseaza in ochii electoratului cu o majorare cu 57% a salariului minim brut pe economie * Un milion de locuri de munca propuse de social-democrati Dupa ce au anuntat zilele trecute prin vocea presedintelui Marcel Ciolacu ca nu vor milita pentru amanarea alegerilor parlamentare programate pentru 6 decembrie, social-democratii au lucrat la programul de guvernare pe care il vor propune electoratului, iar ieri PSD a devenit, dupa USR-PLUS, al doilea partid politic care prezinta o viziune cu privire la conducerea tarii in perioada 2021-2024. Programul a fost discutat cu sindicatele si cu patronatele si are in centrul sau siguranta locurilor de munca, a precizat prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )