Libnet.ro
UNICEF

06:45

impuscaturi in Dristor: Patru persoane au fost ranite cu un pistol cu bile

B1 B1,
impuscaturi in Dristor: Patru persoane au fost ranite cu un pistol cu bile

Patru persoane au fost ranite, duminica seara, in urma unui conflict armat petrecut in cartierul bucuresteanDristor, relateaza B1 TV. Conflictul ar fi pornit dupa ce un barbat, proprietar al unui loc de. continuă pe B1

Scandal cu impuscaturi in zona Dristor din Capitala. Patru persoane au fost ranite

Patru persone au fost ranite dupa un scandal cu impuscaturi si bate care a avut loc in Capitala. Altercatia a avut loc duminica dupa-amiaza, in zona Dristor, pe fondul unui conflict pornit de la un loc de p.

Accident grav pe DN 55. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

Cinci persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova in urma unui accident de circulatie. Oamenii legii sunt la fata locului si fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Accident grav pe DN 55. Sase persoane au fost ranite, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

Sase persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Craiova in urma unui accident de circulatie. Oamenii legii sunt la fata locului si fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Microbuz RASTURNAT intr-un sant. Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane au ajuns la spitalul de urgenta din Craiova dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant. Accidentul a avut loc intr-o curba deosebit de periculoasa, unde soferul.

Pitesti: Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care a fost implicata si o ambulanta

O ambulanta a Serviciului Judetean de Ambulanta Arges aflata in misiune a fost lovita de un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere, vineri, intr-o intersectie din Pitesti, in urma accidentului .

Scandal cu impuscaturi in cartierul Dristor din Capitala din cauza unui loc de parcare

Patru persoane au fost ranite duminica dupa-amiaza in urma unei altercatii cu bate si pistoale cu bile in zona Dristor din Capitala. Cearta a pornit de la un loc de parcare. Incidentul a fost semnalat la 112 in jurul orei 16:30.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )