Libnet.ro
UNICEF

07:30

inalta Curte a amanat pentru 21 ianuarie decizia in procesul dintre ANI si Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inalta Curte a amanat pentru 21 ianuarie decizia in procesul dintre ANI si Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 16:45 Magistratii Curtii Supreme au amanat pentru 21 ianuarie pronuntarea in dosarul in care Agentia Nationala pentru Integritate cere ca presedintele Klaus Iohannis sa fie sanctionat pentru incompatibilitate. Sentinta anuntata de instanta va fi definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Pronuntarea in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, amanata pentru 21 ianuarie

Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 21 ianuarie, pronuntarea in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis a contestat raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in perioada in care a reprezentat Primaria Sibiu in AGA de la societatile Apa Canal si Piete, anunta Agerpres. Instanta suprema a judecat miercuri contestatia in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, formulata de Agentia Nationala de Integritate dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia i-a dat dreptate fostului primar al municipiului Sibiu si a dispus anularea deciziei ANI.

Pronuntarea in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, amanata pentru 21 ianuarie

05 - Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 21 ianuarie, pronuntarea in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis a contestat raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in.

Dosarul lui Iohannis: pronuntarea Instantei supreme, amanata pentru 21 ianuarie

Instanta suprema a decis sa amane din nou dosarul in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate, pentru 21 ianuarie, cand va lua o decizie cu privire la raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in perioada in.

UPDATE. Procesul presedintelui Klaus Iohannis s-a incheiat. Pronuntarea, amanata pentru 21 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa se prezinte miercuri in fata magistratilor in cadrul dosarului sau de incompatibilitate. inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) ia in discutie cauza in care Agentia Nationala de Integritate il acuza de incompatibilitate.

Iohannis va afla decizia in cazul dosarului de incompatibilitate pe 21 ianuarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie va da verdictul in cazul incompatibilitatii lui Klaus Iohannis pe data de 21 ianuarie. Presedintele nu s-a prezentat miercuri la Curtea Supema unde magistratii au luat in.

Mitrea vrea un nou avocat in dosarul Casa pentru mama. Termenul, amanat pentru 20 ianuarie

Miron Mitrea vrea sa isi angajeze un nou avocat si a cerut instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie si in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu.

Ce spune un membru CSM despre legile Big Brother, dreptul de initiativa legislativa pentru Inalta Curte si CSM si despre prezenta Procurorului General in CSAT

Fostul sef al CSM, Oana Schmidt Haineala, in prezent membru in Consiliu, a pledat, intr-un interviu acordat Ziare. com, pentru adoptarea legilor Big Brother, s-a declarat de acord cu acordarea dreptului de initiativa legislativa Inaltei Curti si CSM si a apreciat ca fiind o necesitate cooptarea Procurorului General in CSAT. Ultimele doua sunt propuneri lansate de presedintele Klaus Iohannis, fiind criticate de experti in drept ca fiind neconstitutionale pe motiv ca se incalca separatia puterilor in stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )