Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE. Procesul presedintelui Klaus Iohannis s-a incheiat. Pronuntarea, amanata pentru 21 ianuarie

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Procesul presedintelui Klaus Iohannis s-a incheiat. Pronuntarea, amanata pentru 21 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa se prezinte miercuri in fata magistratilor in cadrul dosarului sau de incompatibilitate. inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) ia in discutie cauza in care Agentia Nationala de Integritate il acuza de incompatibilitate. continuă pe România Liberă

Procesul lui Klaus Iohannis s-a incheiat. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare

Procesul presedintelui Klaus Iohannis s-a incheiat. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au ramas in pronuntarea unei solutii definitive cu privire la incompatibilitatea invocata de Agentia.

UPDATE. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI, aproape de final

Update 14. 15 - Instanta a ramas in pronuntare in procesul in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Update 09. 22 - Dosarul in care Klaus Iohannis se judeca cu ANI pentru acuzatia de inc.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, a fost primita miercuri dimineata la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. In centrul discutiilor s-a aflat dorinta Romaniei de a intari Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborarii nu doar in domeniul militar ci si economic, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros, i-a spus Iohannis Victoriei Nuland, in debutul intrevederii. Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad, a raspuns oficialul american.

UPDATE. Klaus Iohannis: Multumesc presedintelui Hollande pentru atentia speciala acordata mesajelor noastre

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat ca a avut mai multe discutii cu lideri europeni, in contextul evenimentelor de la Paris si a multumit omologului francez, pentru caldura. Am.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este asteptat din nou in Franta pe 10 februarie

Prefectul onorific al Parisului, Jean Dussourd, prezent la Buzau pentru a incheia un protocol pe probleme de migratie, le multumeste romanilor pentru solidaritatea cu poporul francez, simbolizata de prezenta la marsul de duminica a presedintelui Klaus Iohannis. Oaspetele a mai spus ca presedintele roman va repeta vizita la Paris peste mai putin de o luna.

Prefectul onorific al Parisului: Klaus Iohannis este asteptat din nou in Franta pe 10 februarie

Prefectul onorific al Parisului, Jean Dussourd, prezent la Buzau pentru a incheia un protocol pe probleme de migratie, le multumeste romanilor pentru solidaritatea cu poporul francez, simbolizata de prezenta la marsul de duminica a presedintelui Klaus Iohannis. Oaspetele a mai spus ca presedintele roman va repeta vizita la Paris peste mai putin de o luna.

Klaus Iohannis spune ca nu este reprezentat de Valeriu Stoica in procesul cu ANI

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu este reprezentat de Valeriu Stoica in procesul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza de incompatibilitate, potrivit unui comunicat al Administratiei.

iCCJ judeca azi procesul dintre ANI si Klaus Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) urmeaza sa judece astazi recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate ANI) in procesul cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit surselor din presa.

inalta Curte a amanat pentru 21 ianuarie decizia in procesul dintre ANI si Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 16:45 Magistratii Curtii Supreme au amanat pentru 21 ianuarie pronuntarea in dosarul in care Agentia Nationala pentru Integritate cere ca presedintele Klaus Iohannis sa fie sanctionat pentru incompatibilitate. Sentinta anuntata de instanta va fi definitiva.

UPDATE. ICCJ va da o decizie DEFINITIVA in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa se prezinte miercuri in fata magistratilor in cadrul dosarului sau de incompatibilitate. inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) ia in discutie cauza in care Agentia Nationala de Integritate il acuza de incompatibilitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )