Libnet.ro
UNICEF

08:30

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Hotnews Hotnews,
 Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, a fost primita miercuri dimineata la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. In centrul discutiilor s-a aflat dorinta Romaniei de a intari Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborarii nu doar in domeniul militar ci si economic, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros, i-a spus Iohannis Victoriei Nuland, in debutul intrevederii. Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad, a raspuns oficialul american. continuă pe Hotnews

Primul oficial american la Cotroceni de la investirea lui Iohannis: Victoria Nuland se intalneste cu presedintele

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, la Cotroceni, cu asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland. Pe agenda discutiilor se afla si consolidarea Parteneriatului Strategic intre Romania si SUA si.

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis a incurajat cresterea prezentei companiilor americane pe piata romaneasca si a salutat, interesul acestora in domeniul militar si economic, in cadrul intalnirii cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland.

Update. Victoria Nuland s-a intalnit cu Iohannis, Ponta si ministrul de Externe

Update 12. 10 - Dupa intalnirea de la Cotroceni, Victoria Nuland a discutat, in ordine cronologica, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu si, la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta, intrevedere care s-a.

VGeoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA Victoria Nuland: Romania are nevoie de un nou inceput

Victoria Nuland la Bucuresti. Senatorul Mircea Geoana s-a intalnit astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland.

Victoria Nuland, discutii la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland se intalneste miercuri cu Klaus Iohannis. Aceasta a sosit pe 20 ianuarie in Bucuresti. Pe langa seful statului, Victoria Nuland se va intalni si cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, potrivit unor surse oficiale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Victoria Nuland

Update 09. 00 -Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american, a ajuns la Palatul Cotroceni, unde se va intalni cu presedinte Klaus Iohannis. Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de.

Victoria Nuland la Bucuresti. Emisarul SUA discuta cu Iohannis la Cotroceni. Cu ce lideri politice se mai intalneste azi

Adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, se intalneste astazi, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, apoi va merge la Ministerul Afacerilor Externe pentru o intrevedere cu ministrul Bogdan Aurescu. Pe parcursul zilei, Nuland mai are programate discutii cu premierul Victor Ponta, cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si cu liderii partidelor politice.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu oficialul american Victoria Nuland, la Cotroceni (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice. in.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu oficialul american Victoria Nuland, la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice. in.

Klaus Iohannis o va primi miercuri la Cotroceni pe Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, potrivit unui anunt al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )