Libnet.ro
UNICEF

05:30

VGeoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA Victoria Nuland: Romania are nevoie de un nou inceput

Adevărul Adevărul,
VGeoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA Victoria Nuland: Romania are nevoie de un nou inceput

Victoria Nuland la Bucuresti. Senatorul Mircea Geoana s-a intalnit astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland. continuă pe Adevărul

Victoria Nuland la Bucuresti. Geoana, dupa intalnirea cu emisarul SUA: Romania are nevoie de un nou inceput

Victoria Nuland la Bucuresti. Senatorul Mircea Geoana s-a intalnit astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland.

Adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, ajunge marti la Bucuresti, unde se va intalni cu Klaus Iohannis si Bogdan Aurescu

Adjunctul secretarului de stat al Statelor Unite, Victoria Nuland, urmeaza sa ajunga marti la Bucuresti, a anuntat Departamentul de Stat de la Washington. Vizita face parte dintr-un turneu european. Nuland, care va.

Pentru cine vine Victoria Nuland la Bucuresti

Emisarul SUA Victoria Nuland soseste astazi in Romania pentru o vizita de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cu presedintii principalelor partide politice, dar si cu oameni din Justitie.

Pentru cine vine Victoria Nuland la Bucuresti

Emisarul SUA Victoria Nuland soseste in Romania pentru o vizita de doua zile, in care se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cu presedintii principalelor partide politice, dar si cu oameni din Justitie.

Victoria Nuland la Bucuresti. Emisarul SUA discuta cu Iohannis la Cotroceni. Cu ce lideri politice se mai intalneste azi

Adjunctul secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, se intalneste astazi, cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, apoi va merge la Ministerul Afacerilor Externe pentru o intrevedere cu ministrul Bogdan Aurescu. Pe parcursul zilei, Nuland mai are programate discutii cu premierul Victor Ponta, cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si cu liderii partidelor politice.

Tariceanu, despre subiectele discutate cu Victoria Nuland: A fost subliniata necesitatea ca Romania si Polonia sa realizeze un coridor de securitate suplimentar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca in cadrul intrevederii cu adjunct al secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, a fost subliniata necesitatea ca Romania si Polonia.

Victoria Nuland: Coruptia este o chestiune de securitate nationala, pentru ca ofera parghii pentru patrunderea unor influente straine rauvoitoare in tara voastra

Asistentul secretarului de stat al SUA Victoria Nuland a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca lucrurile s-au imbunatatit de la ultima sa vizita la Bucuresti, dar mai sunt multe de facut, avertizand, totodata, asupra faptului ca fenomenul coruptiei este o chestiune de securitate nationala.

Victor Ponta se intalneste, miercuri, cu Victoria Nuland si cu ministrul britanic de Externe, Philip Hammond

Premierul Victor Ponta se intalneste, miercuri, la Palatul Victoria, cu adjunctul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, si cu secretarul de stat pentru Afaceri.

Departamentul de Stat american: Victoria Nuland se deplaseaza azi la Bucuresti

Asistentul secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland se va deplasa, astazi, la Bucuresti, unde se va intalni cu oficiali romani de rang inalt, pentru a discuta despre chestiuni bilaterale si regionale, a anuntat, ieri, Departamentul de Stat american, intr-un comunicat.

VIDEO. Victoria Nuland, in vizita la Bucuresti

Asistentul secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland efectueaza, marti, ovizita la Bucuresti. Aceasta se va intalni cu oficiali romani de rang inalt, pentru a discuta despre chestiuni bilaterale si regionale, a anuntat luni Departamentul de Stat american, intr-un comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )