Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prefectul onorific al Parisului: Klaus Iohannis este asteptat din nou in Franta pe 10 februarie

Adevărul Adevărul,
Prefectul onorific al Parisului: Klaus Iohannis este asteptat din nou in Franta pe 10 februarie

Prefectul onorific al Parisului, Jean Dussourd, prezent la Buzau pentru a incheia un protocol pe probleme de migratie, le multumeste romanilor pentru solidaritatea cu poporul francez, simbolizata de prezenta la marsul de duminica a presedintelui Klaus Iohannis. Oaspetele a mai spus ca presedintele roman va repeta vizita la Paris peste mai putin de o luna. continuă pe Adevărul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este asteptat din nou in Franta pe 10 februarie

Prefectul onorific al Parisului, Jean Dussourd, prezent la Buzau pentru a incheia un protocol pe probleme de migratie, le multumeste romanilor pentru solidaritatea cu poporul francez, simbolizata de prezenta la marsul de duminica a presedintelui Klaus Iohannis. Oaspetele a mai spus ca presedintele roman va repeta vizita la Paris peste mai putin de o luna.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Am obtinut consens pentru ca bugetul Apararii sa atinga 2% din PIB in 2017, cu mentinerea acestui nivel minim cel putin 10 ani. MApN sa realizeze un calendar multianual de inzestrare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni cu reprezentantii partidelor politice si ai formatiunilor politice parlamentare, ca a obtinut consens pentru ca bugetul Apararii sa atinga 2% din PIB in 2017, cu mentinerea acestui prag minimal cel putin 10 ani. Totodata, seful statului a cerut Ministerului Apararii sa ealizeze un calendar multianual de inzestrare, aratand ca este obligatoriu ca aceste fonduri care reprezinta un efort bugetar al intregii tari sa fie alocate responsabil si ca demersul poate deschide calea cooperarii intre firmele de profil din Romania si cele ale aliatilor, o prioritate pentru industria nationala de aparare. Putem vorbi de locuri de munca si de posibilitatea aparitiei unor unitati de productie pe teritoriu national, a mai afirmat Iohannis, in primele declaratii sustinute la Cotroceni de la preluarea mandatului. Citeste in atasament Acordul semnat la Palatul Cotroceni.

Tatiana Niculescu Bran: Presedintele Frantei i-a multumit lui Klaus Iohannis pentru solidaritate

Purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris, duminica, pe Facebook, ca presedintele francez i-a multumit lui Klaus Iohannis, la Palatul elysee, pentru solidaritatea.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Marsul Solidaritatii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va participa, duminica, la marsul solidaritatii organizat la Paris, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Klaus Iohannis o va primi miercuri la Cotroceni pe Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, potrivit unui anunt al.

Ludovic Orban il inteapa pe Klaus Iohannis: Un presedinte nu poate avea consilier personal

Cand are ocazia, Ludovic Orban nu rateaza nicio sansa de a se razbuna pe presedintele Klaus Iohannis. Cum liberalul nu l-a iertat nici acum pentru faptul ca nu l-a sustinut pe el, ci pe Alina Gorghiu la.

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor parlamentare au semnat Acordul politic de cresterea finantarii pentru Aparare: Astazi le aratam militarilor romani ca ii respectam si ca dorim sa le imbunatatim conditiile de munca

Presedintele Klaus Iohannis si partidele si formatiunile reprezentate in Parlament au semnat marti, la Palatul Cotroceni, Acordul politic national privind cresterea finantarii pentru Aparare.

Klaus Iohannis, dupa semnarea acordului pentru majorarea bugetului Armatei: Le aratam militarilor romani ca ii respectam

La Palatul Cotroceni a fost semnat, marti dimineata, acordul politic privind bugetul Apararii Nationale. Presedintele Klaus Iohannis si partidele politice au ajuns la un consens pentru ca, pana in 2017,.

Florin Negrutiu: Victor Ponta, sa n-ai frica, Klaus Iohannis nu te pica!

Jurnalistul Florin Negrutiu analizeaza intr-un editorial pentru Gandul atmosfera de cordialitate intre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Acesta remarca faptul ca distanta presedinte-premier s-a estompat.

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )