Libnet.ro
UNICEF

17:30

inalta Curte de Casatie si Justitie judeca cererea de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Marian Vanghelie

B1 B1,
inalta Curte de Casatie si Justitie judeca cererea de prelungire a arestului preventiv in cazul lui Marian Vanghelie

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri, cererea de prelungire a arestului in cazul lui Marian Vanghelie, informeaza B1 TV. Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei a fost adus la Curtea. continuă pe B1

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, afla daca ramane in arest preventiv: Magistratii iCCJ judeca cererea de inlocuire cu o masura mai blanda

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla daca scapa de dupa gratii, informeaza B1 TV. inalta Curte de Casatie si Justitie judeca astazi cererea lui Georgescu de inlocuire a.

Inalta Curte: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis miercuri cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva emis pe numele primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, in dosarul in care acesta este cercetat pentru coruptie, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte

Procurorii DNA au facut o noua cerere de arestare preventiva pe numele fostului ministru de Finante Darius Valcov, solicitare care a ajuns deja la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Valcov.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte. Solicitarea DNA se judeca la ora 14

Update 12. 10 -Magistratii vor judeca a doua solicitare a DNA de arestare preventiva a lui Darius Valcov astazi, la ora 14. Fostul ministru de Finante este acuzat ca a folosit pentru firmele pe care le.

Curtea Suprema respinge inlocuirea arestului preventiv al lui Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, ieri seara, ca nefondata, cererea lui Darius Valcov de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura arestului la domiciliu sau cu masura controlului judiciar.

Darius Valcov cere inlocuirea arestului preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie va lua in discutie marti o cerere depusa de fostul ministru de Finante Darius Valcov de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar, informeaza Agerpres.

iCCJ va discuta maine o cerere a lui Valcov de inlocuire a arestului preventiv

ACTUALIZARE 15:57 inalta Curte de Casatie si Justitie va lua in discutie marti o cerere depusa de fostul ministru de Finante Darius Valcov de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar. * Darius Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri.

Horia Georgescu ramane in arest preventiv. ICCJ i-a respins cererea de inlocuire a masurii

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins cererea de inlocuire a masurii, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )