Libnet.ro
UNICEF

18:30

inalta Curte judeca cererea procurorilor de arestare preventiva a Elenei Udrea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inalta Curte judeca cererea procurorilor de arestare preventiva a Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca in aceasta dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de luare de mita in dosarul Gala Bute. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

DNA a trimis cererea de arestare a Elenei Udrea la inalta Curte. Solicitarea va fi judecata miercuri la ora 8:00

UPDATE: Solicitarea procurorilor DNA se va judeca miercuri, de la ora 8:00. Procurorii DNA au trimis cererea de arestare preventiva pe numele Elenei Udrea in dosarul Gala Bute catre magistratii inaltei Curti de.

UPDATE. Cererea de arestare a Elenei Udrea, miercuri dimineata, pe masa iCCJ

Cererea de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute a fost trimis la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cererea de arestare preventiva in cazul Udrea, aprobata cu 170 voturi pentru, 118 impotriva

Camera Deputatilor a aprobat, ieri, noua cerere de arestare preventiva in cazul Elenei Udrea, fiind inregistrate 170 voturi pentru si 118 impotriva si 13 voturi nule.

Cererea de arestare a Elenei Udrea se judeca maine, la ora 8

48 - Cererea DNA de rearestare a Elenei Udrea se va judeca maine dimineata, la ora 8, informeaza ICCJ. Exista, din nou, posibilitatea de arest la domiciliu si in acest caz pentru Udrea sau de control.

Nicusor Constantinescu, adus la Tribunalul Constanta. Se judeca o noua cerere de arestare preventiva

Curtea de Apel Constanta a amanat, marti, contestatia depusa de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventiva intr-un nou dosar,informeaza Mediafax.

Plenul Camerei decide in legatura cu cererea de arestare a Elenei Udrea

Plenul Camerei Deputatilor are programate pentru astazi, la ora 16. 00, dezbaterea si votul pentru cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si de incuviintare a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, anunta Agerpres.

Nicusor Constantinescu, adus la Tribunal pentru judecarea unei noi cereri de arestare preventiva

Nicusor Constantinescu a fost adus miercuri la Tribunalul Constanta pentru judecarea unei noi cereri de arestare preventiva a sa, formulata de DNA cu privire la dosarul Centrul Militar Zonal. in cauza respectiva,.

Ponta: merg la Inalta Curte, ca martor in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat ca va merge cu toata inima la Inalta Curte, ca martor in Dosarul referendumului, el aratand ca stie foarte bine ce s-a intamplat in 2012 si ca nu a existat nicio lovitura de stat si.

Nou termen luni, la Inalta Curte, in dosarul Referendumului

Un nou termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), noteaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )