Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ponta: merg la Inalta Curte, ca martor in dosarul Referendumului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: merg la Inalta Curte, ca martor in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat ca va merge cu toata inima la Inalta Curte, ca martor in Dosarul referendumului, el aratand ca stie foarte bine ce s-a intamplat in 2012 si ca nu a existat nicio lovitura de stat si. continuă pe Wall-Street Ro

Nou termen luni, la Inalta Curte, in dosarul Referendumului

Un nou termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), noteaza Agerpres.

Seful Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, audiat ca martor in dosarul Referendumului

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea Marian Oprisan s-a prezentat luni la Curtea Militara de Apel pentru a fi audiat ca martor in dosarul Referendumului, informeaza Agerpres. in acelasi dosar, premierul Victor.

Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, transmit surse din presa.

Instanta a admis audierea lui Victor Ponta ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, potrivit Mediafax. Urmatorul termen in acest dosar a.

Ponta, citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul referendumului

Decizia a fost luata dupa ce avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, pe 5 februarie, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de.

Un nou termen in dosarul Referendumului va avea loc azi

Un nou termen in dosarul Referendumului , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ).

iCCJ judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, luni, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

UPDATE Inalta Curte a aprobat cererea Elenei Udrea de a merge luni la Parlament

Inalta Curte de Casatie si Justitie a aprobat sambata cererea formulata de Elena Udrea de a i se permite sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge luni la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare a deputatului PMP, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a primit girul magistratilor de la inalta Curte pentru a se apara luni in Parlament

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au decis ca Elena Udrea, aflata in arest la domiciliu, are permisiunea ca luni, intre orele 15. 00 si 19. 00, sa paraseasca locuinta pentru a se prezenta in Parlament la momentul dezbaterii noilor cereri formulate de DNA care o vizeaza pe fostul ministru.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )