Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un nou termen in dosarul Referendumului va avea loc azi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un nou termen in dosarul Referendumului va avea loc azi

Un nou termen in dosarul Referendumului , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). continuă pe Ziarul Bursa

iCCJ judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, luni, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Nou termen luni, la Inalta Curte, in dosarul Referendumului

Un nou termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), noteaza Agerpres.

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca luni un nou termen in acest caz. Victor Ponta ar puteafi audiat in calitate de martor

Curtea Suprema judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendum in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de mai multe persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind suspendarea lui Traian Basescu. La termenul anterior, avocatul lui Dragnea a cerut ca premierul Victor Ponta sa fie citat ca martor in acest caz, solicitare aprobata de instanta.

Instanta a admis audierea lui Victor Ponta ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, potrivit Mediafax. Urmatorul termen in acest dosar a.

Ponta: merg la Inalta Curte, ca martor in dosarul Referendumului

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat ca va merge cu toata inima la Inalta Curte, ca martor in Dosarul referendumului, el aratand ca stie foarte bine ce s-a intamplat in 2012 si ca nu a existat nicio lovitura de stat si.

Seful Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, audiat ca martor in dosarul Referendumului

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea Marian Oprisan s-a prezentat luni la Curtea Militara de Apel pentru a fi audiat ca martor in dosarul Referendumului, informeaza Agerpres. in acelasi dosar, premierul Victor.

Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, transmit surse din presa.

Ponta, citat ca martor in dosarul Referendumului

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Alerta falsa cu bomba la Los Angeles, langa Dolby Theatre, unde va avea loc gala Oscar 2015

O alerta falsa cu bomba a avut loc joi, in apropiere de cladirea unde va avea loc gala de decernare a premiilor Oscar, transmite Reuters. Un sofer care conducea imprudent a coborat din autovehicul cu o butelie cu.

Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul referendumului

Decizia a fost luata dupa ce avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, pe 5 februarie, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )