Libnet.ro
UNICEF

07:00

inca 18 decese in randul romanilor cu coronavirus. Vineri au murit 27 de persoane, printre care si o tanara de 20 de ani

Adevărul Adevărul,
inca 18 decese in randul romanilor cu coronavirus. Vineri au murit 27 de persoane, printre care si o tanara de 20 de ani

Inca 18 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus, printre care o tanara de 20 de ani, au fost anuntate vineri seara, intre care trei ale unor varstnici din camine de batrani din judetele Botosani si Galati. Bilantul ajunge astfel la 744. continuă pe Adevărul

inca 18 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania ajunge la un total de 744 de decese legate de COVID-19

UPDATE Institutul National de Sanatate Publica a revenit, ulterior, cu o serie de rectificari in ceea ce priveste decesele 743 si 744, astfel ca materialul initial a fost modificat. Autoritatile au.

inca sase decese provocate de coronavirus, cinci fiind in judetul Suceava. Bilantul a ajuns la 723

Inca sase decese provocate de coronavirus au fost anuntate vineri dimineata, cinci fiind in judetul Suceava. Bilantul a ajuns la 723.

inca 3 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania, 688 de decese de la debutul pandemiei de COVID-19

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, alte trei decese in randul pacientilor depistati cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul victimelor infectate cu coronavirus care au murita urcat la 688.

inca 9 romani infectati cu coronavirus au murit. Cei mai multi erau din Suceava. Bilantul epidemiei a ajuns la 726 decese

UPDATE, 1 mai, ora 10. 30: inca trei victime ale epidemiei de coronavirus au fost raportate vineri dimineata. Sunt pacienti din judetele Prahova, Suceava si Vrancea, cu varste de 68,84, respectiv 62 de.

inca un medic infectat cu coronavirus a murit. Femeia avea 70 de ani si lucra la Spitalul Municipal din Brad (VIDEO)

Epidemia de coronavirus a mai facut o victima in randul cadrelor medicale din Romania. Este vorba despre un medic in varsta de 70 de ani, care lucra la Spitalul Municipal din Brad. Femeia suferea de diabet.

inca 18 decese din cauza noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 744

Inca 18 decese au fost raportate in Romania din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 744.

CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

Autoritatile au anuntat, joi, inca sase decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la un total de 711 victime. Ultimele fatalitati raportate se refera la.

Coronavirus in Romania: Alte 18 decese raportate vineri seara. Printre ele, o tanara de 20 de ani Bilantul ajunge la 744

Alte 18 decese din cauza coronavirusului au fost raportate vineri seara. Bilantul mortilor in Romania ajunge la 744, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategica. Printre cei decedati este o tanara de 20 de ani care se intorsese la inceputul lunii din Anglia.

inca doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 695

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, inca doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge astfel la 695 de morti.

inca 18 romani infectati cu Covid-19 au murit

Inca 18 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )