Libnet.ro
UNICEF

14:00

inca 19 pacienti, vindecati de COVID-19 in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
inca 19 pacienti, vindecati de COVID-19 in Republica Moldova

Alti 19 pacienti au fost externati dupa ce au fost vindecati de COVID-19. Pana la ora actuala, 94 de pacienti au fost vindecati, iar 30 de persoane, printre care trei medici si cinci cetateni din regiunea transnistreana, au decedat. 165 de pacienti se afla in stare grava, iar 429 in stare de gravitate medie. 12 persoane se afla la respiratie asistata. continuă pe Adevărul

Alti 19 pacienti au fost externati. Bilantul total al persoanelor vindecate de COVID-19 in R. Moldova a urcat la 75

Pe parcursul zilei de vineri, 10 aprilie, au fost externati alti 19 pacienti contaminati cu COVID-19. in total, in Republica Moldova au fost vindecate de noul coronavirus 75 de persoane. insa numarul celor infectati cu COVID-19 continua sa creasca alarmant, urcand la 1.

inca o persoana a murit de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 62 de ani din Tiraspol a murit, sambata dimineata, de COVID-19. Pacienta a decedat la spitalul din Slobozia, regiunea transnistreana, unde a fost internata in stare grava, cateva zile in urma, insa nu a mai putut fi salvata de medici. in total, 30 de persoane au murit in Republica Moldova de COVID-19, dintre care cinci cetateni sunt din stanga Nistrului.

Lumea medicala, in alerta: 91 de sud-coreeni, vindecati de COVID-19 au fost testati pozitiv

Autoritatile medicale din Coreea de Sud sunt in alerta, dupa ce un numar de 91 de pacienti care au fost tratati si vindecati initial de coronavirus, dupa efectuarea unor noi texte au fost depistati pozitiv.

Reactia lui Tataru dupa ce testele unor pacienti vindecati de Covid-19 au iesit iar pozitive

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca a fost inceputa o ancheta in cazul de la Buzau, dupa ce testele a doi barbati care au fost declarati vindecati de coronavirus, au iesit pozitive la o noua testare.

inca 25 de angajati ai sistemului medical din R. Moldova au fost infectati cu COVID-19

Alte 25 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost depistate in randul angajatilor sistemului de sanatate din Republica Moldova, printre care: medici - 9, asistenti medicali - 8, personal auxiliar - 8.

Ajutorul umanitar din partea Chinei va ajunge astazi in institutiile medicale din Republica Moldova

Cele peste 3 tone de ajutor umanitar din partea Chinei pentru Moldova vor ajunge astazi in institutiile medicale din tara. Ajutorul umanitar include echipamente de protectie individuala pentru personalul medical, transmite IPN.

Pastile Blajinilor s-a amanat in Republica Moldova pentru zilele de 6, 7 si 8 iunie

Celebrarea sarbatorii Pastile Blajinilor a fost amanata pentru datele de 6, 7 si 8 iunie, hotararea a fost luata de catre Mitropolitul Vladimir si presedintele Igor Dodon, in cadrul Sedintei Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )