Libnet.ro
UNICEF

14:01

Inca o arestare la nivel inalt? Seful CJ Prahova retinut cu propunere de arestare preventiva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inca o arestare la nivel inalt? Seful CJ Prahova retinut cu propunere de arestare preventiva

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma PSD), cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, a fost retinut, iar miercuri va fi dus la instanta suprema cu propunerea de arestare preventiva, potrivit DNA. continuă pe Wall-Street Ro

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma

15 - DNA cere arestarea deputatului Vlad Cosma, fiul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cererea a fost trimisa Ministerului Justitiei. 40 - Seful CJ Prahova,.

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

40 - Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut, dupa ce procurorii DNA i-au adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta.

UPDATE Seful CJ Prahova -retinut; fiul sau , deputat PSD -inculpat in dosarul de coruptie ...

UPDATE Schimbari fulgeratoare, de la o ora la alta, in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Prahova,Mircea Cosma. In nici o ora, Mircea Cosma a devenit inculpat din calitatea de suspect si a fost retinut de procuroprii anticoruptie din Ploiesti pentru 24 de ore, anunta DNA. Mircea Cosma este inculpat, alaturi de fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, pentru savarsirea a trei fapte de trafic de influenta. Fata de parlamentari se pot lua masuri restrictive cu aprobarea camerei din .

Un director din CJ Prahova, retinut de procurori in dosarul mitei de 1 milion de euro, in care inculpati sunt si Mircea Cosma, Vlad Cosma si Razvan Alexe

Procurorii DNA Ploiesti l-au retinut, marti, pentru 24 de ore, pe Daniel Adrian Alixandrescu, director executiv al Directiei Patrimoniu al Consiliului Judetean Prahova, pentru presupuse infractiuni de coruptie, in acelasi dosar in care seful CJ, Mircea Cosma, si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, sunt acuzati de trafic de influenta, iar omul de afaceri Razvan Alexe se afla deja in arest preventiv.

Presedintele CJ Prahova, retinut pentru 24 de ore

Update 15:41 Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. --- * Update 14:56 Presedintele CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de Vlad Alexandru Cosma, deputat in Parlamentul Romaniei, si inceperea urmaririi penale fata de Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, fiind acuzati de trafic de influenta trei acte materiale).

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )