Libnet.ro
UNICEF

00:07

inca 4 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Romania intra in scenariul doi, cu 29 de pacienti infectati

B1 B1,
inca 4 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Romania intra in scenariul doi, cu 29 de pacienti infectati

UPDATE: Autoritatile au anuntat, marti seara, un al patrulea caz de coronavirus. Astfel, numarul total al imbolnavirilor pe teritoriul Romaniei a ajuns la 29. De data aceasta, este vorba despre o femeie. continuă pe B1

inca 4 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Romania intra in scenariul doi, cu 29 de pacienti infectati

UPDATE: Autoritatile au anuntat, marti seara, un al patrulea caz de coronavirus. Astfel, numarul total al imbolnavirilor pe teritoriul Romaniei a ajuns la 29. De data aceasta, este vorba despre o femeie.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea Babes-Bolyai suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus.

Noul coronavirus in Romania. SNSPA suspenda toate activitatile didactice, in perioada 10-13 martie 2020

SNSPA a anuntat luni suspendarea activitatilor didactice din cadrul universitatii pentru perioada 10-13 martie 2020, ca masura preventiva privind raspandirea noului coronavirus. Conferintele, dezbaterile, lansarile de carte deja programate vor fi suspendate, a anuntat conducerea facultatii.

Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Inca patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marti seara in Romania, iar numarul imbolnavirilor cu COvid-19 a ajuns la 29. Este vorba de pacienti din Arad, Hunedoara, Resita si Bucuresti.

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

Italia, circa 4.000 de cazuri de COVID-19 si aproape 200 de decese. OMS: Noul coronavirus nu dispare neaparat vara, cum se intampla cu cel gripal

Aproape 4. 000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in Italia, dintre care peste 500 au fost declarate vindecate, anunta autoritatile din peninsula, sambata, potrivit la Repubblica. Totusi,.

Coronavirus in Romania. Astazi intra in vigoare restrictiile de trafic aerian

De astazioperatorii aerieni au obligatia de a comunica cetatenilor romani care se vor imbarca din Italia, China, Iran si Coreea de Sud catre Romania, cu escala, faptul ca vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul tarii noastre.

Ministrul francez al Culturii a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul sau pentru AFP, subliniind ca are o forma usoara si ca se afla la domiciliul din Paris.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )