Libnet.ro
UNICEF

23:30

inca o comuna intra in carantina. Ce localitate din judetul Galati e vizata de restrictii

B1 B1,
inca o comuna intra in carantina. Ce localitate din judetul Galati e vizata de restrictii

Un cartier din comuna Ivesti, judetul Galati, intra in carantina de marti, 13 octombrie, incepand cu ora 5. Locuitorii vor putea parasi zona aflata sub restrictii doar cu motive intemeiate si pe baza. continuă pe B1

Un cartier dintr-o comuna aflata in judetul Galati intra in carantina. Ce localitate e vizata de restrictii

Un cartier din comuna Ivesti, judetul Galati, intra in carantina de marti, 13 octombrie, incepand cu ora 5. Locuitorii vor putea parasi zona aflata sub restrictii doar cu motive intemeiate si pe baza.

Cum trebuie sa arate declaratia pe proprie raspundere pentru a intra sau iesi din Dobra, localitatea carantinata timp de 14 zile

Timp de 14 zile, satul Dobra din comuna cu acelasi nume, din judetul Dambovita, este in carantina din cauza numarului mare de Sars-cov-2 iregistrate in ultimele zile. Rata de incidenta era, pe 8 octombrie, de 5. 95 de cazuri la mia de locuitori, mai exact 21 de cazuri la o populatie de 3. 531 de suflete.

CORONAVIRUS |Evenimentele in spatii deschise sau inchise, interzise in judetul Galati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis ca organizarea si desfasurarea de procesiuni, concerte sau a altor intruniri in spatii deschise, precum si a activitatilor culturale,.

Restrictii impuse de autoritati in Targu Mures si cateva localitati din judetul Mures

CJSU Mures a impus, astazi, restrictii in municipiul Targu Mures, dar si in alte 16 localitati din judet, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de coronavirus a depasit 1,5 cazuri la o mie de locuitor. Restaurantele, barurile si cafenelele nu mai pot servi in interior si se inchid salile de jocuri de noroc.

Purtarea mastii devine obligatorie in toate spatiile publice din judetul Arges

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie in judetul Arges, in toate spatiile publice, exceptati de la aceasta regula fiind copiii mai mici de cinci ani. Masca devine obligatorie in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )