Libnet.ro
UNICEF

09:30

inca un deces la Matei Bals. Bilantul incendiului ajunge la sapte morti

Adevărul Adevărul,
inca un deces la Matei Bals. Bilantul incendiului ajunge la sapte morti

O pacienta cu COVID-19 din pavilionul in care s-a produs incendiul de la Institutul Matei Bals a decedat duminica. Femeia, in varsta de 67 de ani, fusese transferata intr-un alt pavilion al spitalului. continuă pe Adevărul

inca o persoana a decedat in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul victimelor a ajuns la sapte

A saptea persoana care a murit dupa incendiulla Spitalul Matei Bals din Bucuresti este o femeie in varsta de 67 de ani. Ministerul Sanatatii a fost informat astazi, 31 ianuarie, despre un deces in.

inca un deces in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul a ajuns la sase pacienti

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o altapersoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Astfel, numarul persoanelor care au murit in urma incendiului.

Desfasurare impresionata de forte la Spitalul Matei Bals, in urma incendiului. Pompierii au ajuns dupa 8 minute de la apelul de urgenta

A fost activat planul rosu de interventie in Capitala, vineri dimineata, dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals. Sute Comandantul interventiei, Colonelul Schiopu a facut primele declaratii dupa tragedie.

Incendiul de la Matei Bals: O persoana a fost gasita carbonizaata in baie, la cateva ore de la stingerea focului Bilantul ajunge la 5 morti

Inca o persoana a fost gasita decedata in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, fiind descoperita carbonizata in baie, la cateva ore de la stingerea incendiului, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

INCENDIU LA INSTITUTUL MATEI BALS: Cinci persoane au murit carbonizate

ACTUALIZARE - AUR solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul and Matei Bals and --- *ACTUALIZARE - Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DACIAN CIOLOS: Trebuie asumata situatia ca atare si reformat sistemul fara mila --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau --- *ACTUALIZARE - KELEMEN HUNOR: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva --- *ACTUALIZARE - STS: Au fost 10 apeluri la 112, primul la 5:04 --- *ACTUALIZARE - PATRIARHUL DANIEL: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti --- *ACTUALIZARE - Majoritatea pacientilor transferati la diferite spitale sunt in stare stabila, dar pe oxigen --- *ACTUALIZARE - Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma miercurea trecuta --- *ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete --- *ACTUALIZARE - Nicusor Dan anunta ca Spitalul Victor Babes poate prelua 220 de pacienti de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DAN BARNA: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu --- *ACTUALIZARE - CATALIN DRULA: Infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie --- *ACTUALIZARE - A fost confirmat inca un deces --- *ACTUALIZARE - FLORIN CiTU: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida --- *ACTUALIZARE - VLAD VOICULESCU: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo --- *ACTUALIZARE - BEATRICE MAHLER: Patru pacienti, doi dintre ei fiind in stare severa au fost adusi la Institutul &171;Marius Nasta &187; --- *ACTUALIZARE - ANCA DRAGU: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari --- *ACTUALIZARE - TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis merge la Institutul Matei Bals --- *ACTUALIZARE - STREINU CERCEL: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior --- *ACTUALIZARE - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului. --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat: Din informatiile pe care le avem, nu mai sunt pacienti cu arsuri --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat a precizat ca apelul la 112 a venit la ora 5 dimineata.

UPDATE Lucian Bode confirma inca o victima a incendiului de la spitalul Matei Bals, pana acum bilantul fiind de cinci persoane decedate. Ultima victima a fost gasita carbonizata intr-o baie

Inca un pacienta murit in urma incendiului izbucnit, vineri dimineata, la spitalul Matei Bals din Bucuresti, informeaza surse citate de B1 TV. UPDATE: ora 11:50Ministrul de Interne, Lucian.

Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Bals a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata. Cum arata cronologia evenimentelor

5 decese au fost confirmate pana acum, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata, iar primul echipaj IGSU s-a prezentat la fata locului in 10 minute.

UPDATE Ministerul Sanatatii s-a incurcat in decesele dupa incendiul de la Matei Bals. A sasea victima este, de fapt, un barbat fara leziuni in urma incendiului

Dupa ce a anuntat moartea unei femei care fusese afectata de incendiul de la Matei Bals, Ministerul Sanatatii a revenit sambata rectificand informatia. A sasea victima este de fapt un barbat transferat in urma incendiului, dar care nu suferise leziuni din cauza acestuia.

DAN BARNA, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu

Vicepremierul dan Barna anunta, vineri, ca nu se cunoaste deocamdata cauza producerii incendiului de la Institutul Matei Bals, dar sustine ca e foarte clar ca trebuie luate masuri foarte dure pentru respectarea regulilor. Orice &171;lasa ca merge si asa &187; poate sa aiba efecte pierderea ireparabila de vieti omenesti, afirma vicepremierul.

Starea pacientilor care au supravietuit incendiului de la Institutul Matei Bals

Sapte pacienti afectati de incendiul de la Matei Bals sunt, astazi, in sectiile de Anestezie Terapie-Intensiva ale diferitelor spitale din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )