Libnet.ro
UNICEF

22:30

inca 7 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 227

Antena3 Antena3,
inca 7 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 227

Sapte noi decese provocate de coronavirus au fost raportate pe teritoriul Romaniei. Bilantul mortilor, la nivel national, ajunge la 227, anunta Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Antena3

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului Bilantul urca la 197 8 dintre pacienti erau internati la Arad, iar decesele au fost raportate dupa cateva zile

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti dupa-amiaza. Bilantul urca astfel in Romania la 197. Opt dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean din Arad, iar alti patru erau spitalizati la Suceava. Majoritatea celor spitalizati la Arad au murit in perioada 28-31 martie, iar autoritatile sustin ca pentru a elucida situatia infectiei din judetul Arad si a raportarilor intarziate la fata locului a fost trimisa o echipa de medici de la Timisoara.

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

Doua noi decese din cauza coronavirusului. Bilantul a crescut la 184 de cazuri

Autoritatile au anuntat doua noi decese cauzate de coronavirus, doi barbati din Neamt si Suceava.

Coronavirus in Romania: Alte 6 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 157. UPDATE

Alte sase decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dimineata in Romania, bilantul mortilor ajungand la 157. Este vorba de trei barbati si trei femei, cu varste intre 66 si 72 de ani.

inca patru persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 209

Inca patru persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor din Romania a ajuns la 209.

inca doua persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 207

Inca doua persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor din Romania a ajuns la 207.

Nou bilant in Franta: 10.869 de decese din cauza coronavirusului, 7.148 de persoane in stare grava

Directorul general al Departamentului Sanatatii Jerome Salomon a anuntat miercuri ca in Franta 10.

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical - un ambulantier de 53 de ani din Suceava

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical din Romania a fost anuntat marti seara de catre autoritati. Este vorba despre un ambulantier de 53 de ani de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Suceava. in prezent, 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Barbatul lucra de peste 20 de ani la Ambulanta Suceava, alaturi de tatal sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )