Libnet.ro
UNICEF

16:00

inca patru persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 209

Antena3 Antena3,
inca patru persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 209

Inca patru persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor din Romania a ajuns la 209. continuă pe Antena3

inca doua persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 207

Inca doua persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor din Romania a ajuns la 207.

inca sase romani si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 182

Numarul mortilor din cauza infectarii cu coronavirus a ajuns la 182. Ultima victima este o femeie de 70 de ani din Bucuresti.

Numarul persoanelor care au murit in Romania din cauza coronavirus a ajuns la 210

Inca cinci persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor din Romania a ajuns la 210.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 156. Ultima victima, un barbat din Bihor

Inca cinci persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus, in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 156.

Radiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata

Aproape 7 din 10 romani care si-au pierdut viata din cauza coronavirusului aveau peste 60 de ani, potrivit unei analize a datelor pe baza informatiilor oficiale referitoare la primele 150 de decse inregistrate in Romania de la debutul epidemiei COVID-19.

Alte cinci decese din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 162

Alte cinci decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni dupa amiaza in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 162. Este vorba de patru barbati si o femeie, varstele pacientilor fiind intre 67 si 89 de ani. TABLOU INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 6 aprilieRadiografia primelor 150 de decese de coronavirus in Romania: ce varste si ce boli aveau pacientii care si-au pierdut viata.

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova.Bilantul deceselor a ajuns la 27

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale din Republica Moldova informeaza despre inregistrarea altor doua decese din cauza infectiei COVID-19. Este vorba despre un barbat de 80 ani din Glodeni si un barbat de 80 ani din Soroca, care au fost internati in stare grava.

Un sofer roman de TIR a murit la 38 de ani, in Italia, din cauza coronavirus

Un roman care era sofer de TIR si-a pierdut viata in Italia, din cauza coronavirus. Barbatul se afla in stare grava in spital de zeci de zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )