Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un urmas intr-o familie regala din Europa

Antena3 Antena3,
inca un urmas intr-o familie regala din Europa

Bucurie in familia regala din Suedia. Printesa Madeleine, in varsta de 31 de ani, a adus pe lume o fetita, intr-un spital din New York. continuă pe Antena3

PMR: Dedeman, in top 5 al celor mai puternici retaileri in bricolaj din Europa Centrala si de Est

Dedeman, compania condusa de catre fratii Paval din Bacau, a fost inclusa in topul celor mai mari retaileri in bricolaj din Europa Centrala si de Est de catre compania de cercetare PMR.

Sapte firme romanesti, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa

Sapte branduri romanesti au luat parte, in perioada 14-17 februarie, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa, Inhorgenta Munchen, conform unui comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Fluctuatii pe pietele actiunilor din Europa

Bursele din Europa fluctueaza in deschidere, investitorii asteptand publicarea datelor oficiale privind constructiile de locuinte din SUA. Evolutia este influentata si de rezultatele financiare anuntate de unele companii, printre care Lafarge SA.

Grupul danez de mobila JYSK cauta furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,5 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori de mobila si saltele din Romania pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

Moti l-a invins pe Stefan Radu in duelul romanilor din Europa League. Salzburg a produs surpiza serii la Amsterdam

Cosmin Moti a castigat duelul romanilor din 16-imile de finala ale Europa League, Ludogoret Razgrad impunandu-se cu 1-0 la Roma, in fata lui Lazio, la care Stefan Radu a fost capitan. Unicul gol al.

7 persoane au murit si 128 au fost ranite intr-un atentat terorist din Beirut

Cel putin sapte persoane au fost ucise, miercuri, si alte 128 ranite in urma a doua explozii simultane ce au zguduit cartierul Bir Hasan din Beirut, relateaza postul local de televiziune Al-Mayadeen TV, citand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )